Disclaimer

Alhoewel de informatie op deze website met grote zorg wordt samengesteld en met regelmaat wordt geactualiseerd, is Studio100fan.eu niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste en/of onvolledige informatie.

Wij zijn uiterst selectief ten aanzien van externe websites waarnaar verwezen wordt. Echter kunnen wij niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Wij streven ernaar om de prijsinformatie van producten van externe partijen actueel te houden. Desalniettemin kan het voorkomen dat vanwege tussentijdse wijzigingen bij de aanbieder de getoonde prijs verschilt van de daadwerkelijke prijs. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan prijzen en andere informatie betreffende de producten en/of diensten van derden.

Plopsa zoekt meer dan 3.000 werknemers op tweedaagse jobfuif

maandag 28 januari 2019

Ongedwongen sfeer, Meet & Greets met de Plopsa-figuren, een photobooth, duizenden pizza’s, knallende muziek en spontane gesprekken, ook dit jaar pakt Plopsa haar sollicitatierondes creatief aan. De groep is op zoek naar zowel vaste functies, seizoenmedewerkers als jobstudenten. Na de

Tips?

Wil jij graag je steentje bijdragen? Heb jij een leuke tip voor ons? Mail het dan naar :tips@studio100fan.eu!