Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Afleveringen van Bobo - Seizoen 1

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Afleveringen van Bobo - Seizoen 1

LogoBobo.jpg
Bobo
Merchandise
 • Aflevering: De bal (1)
Uizenddatum: 24 januari 2011
Bobo heeft van Mama een voetbal gekregen. Hij wil nog niet meteen met de nieuwe bal spelen, en gaat dan maar met Tjerk een videospelletje spelen. Ondertussen vindt Krabbel de bal, en schopt hem weg. Krabbel zoekt de bal, maar vindt hem niet. Als Bobo daar maar niet achterkomt...


 • Aflevering: Kamperen (2)
Uitzenddatum: 25 januari 2011
Tjerk komt logeren bij Bobo. Ze gaan kamperen in de tuin. 's Avonds vertelt Bobo een spannend griezelverhaal over een beer. Plots horen ze een geluid en zien ze een schaduw van een beer...


 • Aflevering: De taart (3)
Uitzenddatum: 26 januari 2011
Mama heeft samen met Krabbel een overheerlijke worteltaart gebakken. Bobo heeft zin in een lekker stukje van die taart, maar dat mag niet van mama, want de taart moet nog afkoelen. Als mama terugkomt van de winkel is de taart op. Wie zou dat gedaan hebben?


 • Aflevering: Bobo is jarig (4)
Uitzenddatum: 27 januari 2011
Bobo is superblij want vandaag is het zijn verjaardag. Mama, Tjerk en Krabbel willen Bobo verrassen maar eerst doen ze alsof ze zijn verjaardag zijn vergeten zodat de verrassing deste groter is. Bobo denkt dat Mama, Tjerk en Krabbel zijn verjaardag echt zijn vergeten.


 • Aflevering: Bobo's robot (5)
Uitzenddatum: 28 januari 2011
Bobo wil graag een eigen robot. Krabbel zegt hem dat hij niet slim genoeg is om zijn eigen robot te maken. Bobo wil het tegendeel bewijzen en schakelt Tjerk in om voor hem robot te spelen. Het plannetje lukt, tot het moment dat de robot zin heeft in koekjes.


 • Aflevering: De Dominosteentjes (6)
Uitzenddatum: 31 januari 2011
Bobo wilt de langste domino-rij maken, maar omdat Krabbel aan het touwspringen is, vallen de steentjes steeds om. Om haar te doen stoppen, verzint Bobo een plannetje. Als Krabbel doorheeft dat Bobo haar springtouw kapot heeft gemaakt, verzint ze op haar beurt ook een plannetje. Tjerk is hun geruzie beu en leert ze om samen te werken.


 • Aflevering: De astronauten (7)
Uitzenddatum: 1 februari 2011
Bobo wilt heel graag astronaut worden. Hij verkleedt zich als astronaut en Tjerk speelt ook mee. Krabbel wil meespelen, maar dat mag niet van Bobo omdat hij vindt dat Krabbel niet stoer genoeg is om astronaut te zijn. Mama verzint samen met Krabbel een plannetje zodat Bobo ziet dat Krabbel wel stoer genoeg is.


 • Aflevering: De Krabbel danswedstrijd (8)
Uitzenddatum: 2 februari 2011
Krabbel vraagt aan Tjerk of hij met haar wil dansen. Bobo wilt ook dansen met Krabbel. Om te bepalen wie mag dansen, wordt er een danswedstrijd gehouden. Als Bobo ziet dat Tjerk goed kan dansen, probeert hij Tjerk te slim af te zijn door jeukpoeder over Tjerk te gooien.


 • Aflevering: Professor Bobo (9)
Uitzenddatum: 3 februari 2011
Bobo heeft op school geleerd over beroemde uitvinders, en daarom wil hij ook een uitvinder worden. Hij wil samen met Tjerk een heel speciaal wonderdrankje maken. Bobo maakt een drankje en Tjerk is het proefkonijn, maar dat wil Tjerk niet. Krabbel doet een kikker na om te oefenen voor het schoolfeest omdat ze een kikker moet spelen. Door een misverstand denkt Bobo dat hij ervoor heeft gezorgd dat Krabbel doet als een kikker.


 • Aflevering: De periscoop (10)
Uitzenddatum: 4 februari 2011
Bobo heeft van papa een bouwtekening gekregen. Met die tekening kan hij een periscoop maken. Krabbel heeft een dagboek waarin ze elke dag iets in schrijft. Bobo wil heel graag weten wat er in het dagboek van Krabbel staat, maar dat mag niet van mama en Krabbel. Bobo besluit met zijn periscoop Krabbel te bespioneren zodat hij weet wat in haar dagboek staat.


 • Aflevering: Bobo's radio (11)
Uitzenddatum: 9 juli 2011
Bobo is zo blij met zijn nieuwe radio, dat hij helemaal geen tijd meer heeft om met Tjerk te spelen. Daar laat Tjerk het natuurlijk niet bij zitten...


 • Aflevering: Vals spelen (12)
Uitzenddatum: 9 juli 2011
Bobo wordt uitgedaagd door Tjerk: als hij in één keer zijn stapel blikken omgooit, dan draagt hij het hele jaar zijn boekentas naar school. Bobo denkt dat hij dat wel kan. Maar als hij gaat oefenen, blijkt dat toch niet zo simpel. Ook Tjerk bereidt zich extra goed voor.


 • Aflevering: De net alsof ziekte (13)
Uitzenddatum: 10 juli 2011
Als Bobo de tierlantuin moet opruimen, heeft hij er zo de pest in dat hij doet alsof hij ziek is. Dan hoeft hij niet op te ruimen. Maar als mama er maar niet achter komt...


 • Aflevering: Bobo wil vliegen (14)
Uitzenddatum: 10 juli 2011
Bobo wil leren vliegen, met echte zelfgemaakte vleugels. Krabbel en Tjerk vinden het levensgevaarlijk, maar kunnen hem niet tegenhouden. Bobo moet en zal vliegen.


 • Aflevering: De metaaldetector (15)
Uitzenddatum: 11 juli 2011
Bobo heeft een metaaldetector gemaakt waarmee hij een schat kan vinden. Maar daarbij heeft hij wel wat hulp nodig van Krabbel en een walky talky. Maar Krabbel is met heel andere dingen bezig.


 • Aflevering: Dokter Bobo (16)
Uitzenddatum: 11 juli 2011
Bobo speelt voor doktertje, met een echte dokterskoffer. Hij zoekt gewonden om te helpen, maar er is helemaal niemand gewond. Mama heeft geen pijn en Krabbel wil niet van de schommel vallen. Dan moet Tjerk maar ziek zijn...


 • Aflevering: Boogschutter Bobo (17)
Uitzenddatum: 12 juli 2011
Bobo denkt dat hij Willem Tell is, de beste boogschutter van het hele land. Hij kan heus wel een appel van Tjerk zijn hoofd af schieten. Maar Tjerk ziet dat helemaal niet zitten. Gelukkig heeft Krabbel een plannetje om Bobo voor de gek te houden.


 • Aflevering: Agent Bobo (18)
Uitzenddatum: 12 juli 2011
Agent Bobo bekeurt alles en iedereen die hij tegenkomt. Buurman krijgt een boete, en mama en Krabbel ook. Maar niemand wil hem betalen omdat hij geen echte agent is. Dan bedenkt Bobo zelf wel iets om betaald te krijgen.


 • Aflevering: De zangwedstrijd (19)
Uitzenddatum: 13 juli 2011
Bobo denkt dat hij de beste zanger is, maar Krabbel vindt dat zij veel beter kan zingen. Dat zorgt voor problemen! Daarom houden ze een zangwedstrijd, en Tjerk moet de jury zijn. Maar hoe kan hij nu kiezen tussen zijn twee beste vrienden?


 • Aflevering: Blussen die brand (20)
Uitzenddatum: 13 juli 2011
Brandweerman Bobo probeert branden te blussen, maar daar is Buurman niet zo blij mee. Hij en zijn barbecue wordt helemaal nat gespoten. Maar dan is er een echt noodgeval, brandweerman Bobo moet het oplossen!
Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Afleveringen van Bobo - Seizoen 1