Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Afleveringen van Galaxy Park - Seizoen 1

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Afleveringen van Galaxy Park - Seizoen 1

LogoGalaxypark.jpg
Galaxy Park
Merchandise
 • Aflevering 1 (1)
Uitzenddatum: 28-11-2011
Stef, Femke, Paula, Diederik, Os en Mellanie, zes jonge en gemotiveerde jobstudenten arriveren in het vakantiepark 'Galaxy Park.' Ze worden verwelkomd door eigenaar en bezieler van het park, Freddy. De komende weken zal het team zijn uiterste best moeten doen om de klanten een leuke tijd te bezorgen. Maar niets is wat het lijkt in Galaxy Park. Wie is die vreemde man die Femke tegenkomt? En wat is de alien, Exo-7, eigenlijk van plan?


 • Aflevering 2 (2)
Uitzenddatum: 29-11-2011
Ko vult het team aan als klusjesman. Maar is hij wel te vertrouwen? Ondertussen arriveren de eerste gasten. Hoe hard ook iedereen zijn best doet, alles loopt mis. De gasten dreigen op te stappen, iets wat Freddy zich niet kan veroorloven, want het gaat financieel niet goed met het park. Om de hoek loert mogelijk gevaar, want Exo-7 krijgt zijn eerste opdracht.


 • Aflevering 3 (3)
Uitzenddatum: 30-11-2011
Het team herpakt zich en zet alles op alles om de gasten opnieuw tevreden te stellen. Paula heeft een oogje op Os, maar weet niet hoe ze het moet aanpakken. Ondertussen heeft Mellanie wel zeer vreemde telefoongesprekjes, en krijgt Stef het steeds moeilijker om als spelanimator de kinderen onder controle te houden. Het vreemde gedrag van Ko begint meer en meer op te vallen bij Femke.


 • Aflevering 4 (4)
Uitzenddatum: 01-12-2011
Os komt op het leuke idee om een spetterend cowboyfeest te organiseren voor de gasten. Iedereen steekt de handen uit de mouwen om alles tijdig klaar te krijgen. Net voor de aanvang van het feest slaat het noodlot toe. Door Diederiks gestuntel wordt de hele zaal omgetoverd tot één grote puinhoop. Het team probeert Freddy en de gasten tegen te houden, maar ze zijn te laat.


 • Aflevering 5 (5)
Uitzenddatum: 05-12-2011
Os komt op het leuke idee om een spetterend cowboyfeest te organiseren voor de gasten. Iedereen steekt de handen uit de mouwen om alles tijdig klaar te krijgen. Net voor de aanvang van het feest slaat het noodlot toe. Door Diederiks gestuntel wordt de hele zaal omgetoverd tot één grote puinhoop. Het team probeert Freddy en de gasten tegen te houden, maar ze zijn te laat.


 • Aflevering 6 (6)
Uitzenddatum: 06-12-2011
Diederik is blij wanneer de nieuwe stickers van Galaxy Park worden geleverd. Hij heeft echter een grote fout gemaakt; in zijn ontwerp zijn een aantal letters verdwenen. Freddy is boos en wil dat Diederik de stickers manueel aanpast. Alsof dat nog niet genoeg is komen er klachten binnen van de klanten. Er is iets heel vreemds aan de hand met het zwembad…


 • Aflevering 7 (7)
Uitzenddatum: 07-12-2011
Galaxy Park heeft de kranten gehaald met het verhaal van het kokende zwembad. Zouden er opnieuw Aliens in het park verblijven? Diederik voelt zich als alien-kenner verantwoordelijk en beslist het zaakje te onderzoeken. Hij vraagt Stef om hem te coveren, zodat hij de caravan van Ko kan onderzoeken. Maar wanneer Diederik alleen door de bossen dwaalt, gebeurt iets wat zelfs hij niet had kunnen vermoeden…


 • Aflevering 8 (8)
Uitzenddatum: 08-12-2011
Stef en Femke worden door Os uit de machinekamer bevrijd. Femke denkt dat Ko hen daar heeft opgesloten, ze vertrouwt de klusjesman voor geen haar. Os maakt zich zorgen om Diederik. Hij is de hele nacht niet in de bungalow geweest. Stef en Femke starten hun eigen zoektocht. Ondertussen proberen de Exo’s meer te weten te komen over het menselijke ras…


 • Aflevering 9 (9)
Uitzenddatum: 12-12-2011
Er is iets vreemds gebeurd met Diederik. Stef en Femke gaan op zoek naar antwoorden. Het wordt echter snel duidelijk dat er wel meer geheimpjes zijn in Galaxy Park. Ondertussen moeten Os en Diederik een les aquagym organiseren, iets wat niet eenvoudig blijkt te zijn en bovendien zorgt Diederiks vreemde gedrag voor gevaar.


 • Aflevering 10 (10)
Uitzenddatum: 13-12-2011
Os kan op het nippertje gered worden uit het zwembad, maar hoe heeft Diederik dat voor elkaar gebracht? Ko houdt alles in het park nauwlettend in de gaten, maar waarom? Ondertussen zijn Stef en Mellanie volop de alienquiz aan het voorbereiden, iets waar Femke zich duidelijk niet goed bij voelt. En door welke vreemde krachten komt Meneer Abrams op de parking terecht?


 • Aflevering 11 (11)
Uitzenddatum: 14-12-2011
Meneer Abrams is zeer ontevreden: Het park is onveilig! Gelukkig is Jim er om te bemiddelen. Femke en Stef beginnen meer en meer te beseffen dat er vreemde dingen gebeuren in het park. Ondertussen probeert Diederik, met een CB-radio, aliens te contacteren.


 • Aflevering 12 (12)
Uitzenddatum: 15-12-2011
Diederik heeft radiocontact met de aliens. Freddy is opgetogen met dit nieuws en maakt van Diederik de eregast van de alienquiz. Femke wil met Stef op onderzoek uit, maar daar steekt Mellanie een stokje voor. De alienquiz wordt verstoord door een onverwachte gast, terwijl Femke iets ontdekt in haar bungalow.


 • Aflevering 13 (13)
Uitzenddatum: 19-12-2011
Het team komt Femkes geheim te weten. Nieuws dat vooral Os en Mellanie niet ontgaat. Stef gaat samen met Femke op zoek naar de oorsprong van het afluisterapparaat. Wie in het park is verantwoordelijk voor de spionage? Ondertussen worstelt Freddy met de geldproblemen van het park. Paula hoopt dat haar vriendin een goed woordje doet bij Os, maar daar heeft Femke geen tijd voor. Exo-7 rapporteert dat hij een volgend slachtoffer in het vizier heeft.


 • Aflevering 14 (14)
Uitzenddatum: 20-12-2011
Femke en Stef proberen de spion te ontmaskeren. Freddy stelt Femke aan als manager voor één dag. Geen makkelijke opdracht voor haar, want er loopt weer heel wat mis in het park en niet iedereen is even behulpzaam. Exo-7 exodeert zijn volgende slachtoffer...


 • Aflevering 15 (15)
Uitzenddatum: 21-12-2011
Er blijven maar vreemde dingen gebeuren in het park. Daar kan Jim nu ook over meepraten. En wat is er toch aan de hand met Paula? Ondertussen lijkt de spion wel in de val van Stef en Femke te trappen. Freddy's ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid wanneer Dennis op onverklaarbare wijze in nesten geraakt.


 • Aflevering 16 (16)
Uitzenddatum: 22-12-2011
Dankzij Mellanie wordt Dennis uit zijn benarde situatie gered. Ondertussen gaan Stef en Femke over tot de volgende stap om de spion te ontmaskeren. Mallanie begint zich de laatste tijd wel heel vreemd te gedragen, iets wat Diederik en Freddy niet ontgaat...


 • Aflevering 17 (17)
Uitzenddatum: 26-12-2011
Paula heeft een nachtmerrie gehad. Ze droomde dat ze door het bos liep en een fel licht naar haar toe kwam. Wanneer Femke opmerkt dat de voetzolen van Paula onder de modder zitten, begrijpen de meisjes er niets meer van. Er gebeuren echt rare dingen in Galaxy Park! Femke en Stef zijn in de ban van de verborgen camera's. Ze hebben een val opgezet om de geheimzinnige gluurder te kunnen vatten. En hun plannetje werkt...


 • Aflevering 18 (18)
Uitzenddatum: 27-12-2011
Ko betrapt Stef en Femke, wanneer de twee kids inbreken in zijn caravan. Ze vragen uitleg over de monitoren waarmee hij het hele park in de gaten houdt en dreigen naar Freddy te gaan. Ko kan niet anders dan opbiechten dat hij voor en geheime overheidsorganisatie werkt, T.B.O. Ko is een alienhunter en heeft een buitenaards wezen in zijn vizier.


 • Aflevering 19 (19)
Uitzenddatum: 28-12-2011
Femke en Stef besluiten Ko te helpen in zijn zoektocht naar de alien. Aan de hand van 4 typische alienkenmerken kunnen ze het hele park doorzoeken en ontdekken ze wie in aanmerking komt. Slechts één iemand in het park scoort 4 op 4. Ko werkt ondertussen hard door aan zijn Neutroni. Met dat toestel kan hij DNA onderzoeken en de alien definitief ontmaskeren.


 • Aflevering 20 (20)
Uitzenddatum: 29-12-2011
Tijdens de beachparty proberen Stef en Femke DNA te pakken te krijgen van hun hoofdverdachte. De Neutroni kan uitsluitsel geven over wie de alien in het park is. Diederik is helemaal in de ban van graancirkels en is vastbesloten er zelf één te maken. In een naburig weiland doet hij een verbluffende ontdekking.


 • Aflevering 21 (21)
Uitzenddatum: 02-01-2012
Diederik blijft volhouden dat hij de graancirkel niet gemaakt heeft, maar niemand wil hem geloven. Ondertussen krijgen Femke en Stef de opdracht van Ko om Mellanie nauwlettend in de gaten te houden. Ko heeft tenslotte bewezen dat zij de alien is. Freddy krijgt af te rekenen met een bende vervelende journalisten.


 • Aflevering 22 (22)
Uitzenddatum: 03-01-2012
Exo-7 exodeerde het volgende slachtoffer. Enkele onwelkome gasten zorgen voor heel wat commotie, maar daar heeft Mellanie misschien wel een oplossing voor. De slechte publiciteit in de krant komt momenteel wel heel ongelegen. Freddy moet dringend een oplossing vinden of er zullen ontslagen vallen. Ondertussen beslist Stef om te stoppen met de alienzoektocht. Slecht nieuws dus voor Ko en Femke.


 • Aflevering 23 (23)
Uitzenddatum: 04-01-2012
Freddy ontdekt dat Ko een geheimagent is. Zou dit de redding kunnen betekenen van het park? Femke probeert Stef te overhalen om opnieuw mee te doen met het onderzoek. Os helpt Diederik om cooler te zijn, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.


 • Aflevering 24 (24)
Uitzenddatum: 05-01-2012
Diederik zoekt naar de oorsprong van de aliengeluiden die hij heeft gehoord. Mellanie heeft Os overtuigd om haar te helpen haar ouders het park uit te werken. Ondertussen proberen Paula en Femke hun gekneusde vriendschap wat te herstellen.Exo-7 laat zich van een hele andere kant zien.


 • Aflevering 25 (25)
Uitzenddatum: 09-01-2012
Diederik en Mellanie ontdekken een interessant geheimpje van Paula. Ko heeft een doorbraak in het onderzoek en wil Femke en Stef dringend spreken. Na het slagen van hun plannetje groeien Os en Mellanie dichter naar elkaar toe, maar het is toch Paula die een date kan versieren met Os. Ondertussen wil Freddy meer info van Ko over zijn missie.


 • Aflevering 26 (26)
Uitzenddatum: 10-01-2012
Stef heeft duidelijk twijfels over wat Ko ontdekt heeft. Diederik komt belangrijke geheimen te weten. Ko zet een volgende, belangrijke stap in het onderzoek. Zit hij de alien dan toch op de hielen? Mellanie helpt Paula voor haar date met Os, maar die heeft duidelijk andere plannen.


 • Aflevering 27 (27)
Uitzenddatum: 11-01-2012
Exo-7 heeft de opdracht gekregen om voorzichtiger te werk te gaan. Hij mag niet betrapt worden. Femke houdt Os in de gaten, want zijn gedrag is toch wel vreemd en wat verbergt hij toch in zijn kamer? Stef beslist om een verjaardagsfeestje te organiseren voor Femke, maar hij kan alle hulp gebruiken.


 • Aflevering 28 (28)
Uitzenddatum: 12-01-2012
Iedereen heeft geholpen bij het organiseren van het verjaardagsfeestje van Femke. Maar is dit feestje wel wat Femke in gedachten had? Freddy krijgt bezoek van een onwelkome gast. Tijdens een spelletje verstoppertje geraakt Stef gewond aan zijn knie. Gelukkig is Femke in de buurt om hem te helpen. Ondertussen vindt Ko het ultieme bewijs dat hij nodig had.


 • Aflevering 29 (29)
Uitzenddatum: 16-01-2012
Stef is behoorlijk bang, want hij is zijn zakdoek met alienbloed kwijt. Het is het ultieme bewijs voor buitenaards leven op aarde en hij moet die koste wat het kost terugvinden. Wanneer Freddy en Ko verloren voorwerpen laten zien en de zakdoek tonen, verraadt Diederik bijna het geheim van Stef. Er rest Stef geen andere keuze dan in te grijpen...


 • Aflevering 30 (30)
Uitzenddatum: 17-01-2012
Ko betrapt Diederik wanneer die in zijn caravan de zakdoek met alienbloed wil stelen. Freddy laat Diederik gaan, maar Ko probeert hem te overtuigen dat Diederik een alien is. Femke wil Stef bedanken voor het leuke verjaardagsfeestje. Stef heeft het echter te druk, hij moet Diederik aanporren om Ko om de tuin te leiden. Ko bemachtigt DNA van Diederik en doet een belangrijke ontdekking...


 • Aflevering 31 (31)
Uitzenddatum: 18-01-2012
Stef probeert het goed te maken met Femke. Hij heeft de hele nacht romantische komedies gezien in de hoop te ontdekken hoe hij met meisjes moet omgaan. Ko zet een val uit. Stef ziet zijn kans om in te breken en de zakdoek met alienbloed te stelen, maar Stef weet niet dat hij in de gaten wordt gehouden...


 • Aflevering 32 (32)
Uitzenddatum: 19-01-2012
Diederik hoort Freddy uit over de alien die in Galaxy Park zit. Freddy wil niets kwijt, maar verklapt per ongeluk dat Ko de alienhunter is. Femke weet niet wat ze met het choquerende nieuws van Ko aan moet vangen. Na een verhelderende babbel met Freddy besluit ze op Stef af te stappen en hem met de feiten te confronteren.


 • Aflevering 33 (33)
Uitzenddatum: 23-01-2012
Femke kan niet geloven wie Stef echt is. Ko wil echter antwoorden en snel. Ondertussen houdt iemand Femke nauwlettend in de gaten. Femke wil graag met Stef praten, maar Freddy heeft haar dringend nodig. Mellanie en Paula hebben het de laatste tijd niet makkelijk met de jongens. Exo-7 exodeert zijn volgende slachtoffer.


 • Aflevering 34 (34)
Uitzenddatum: 24-01-2012
De kids hebben het niet makkelijk in Galaxy Park. Nu Femke weet wie de alien is, begint ze meer en meer te twijfelen over wie ze moet geloven en kan vertrouwen. Moet ze haar hart volgen of haar hoofd? Ondertussen begint Os zich wel wat vreemd te gedragen. Zou de alien er voor iets tussenzitten?


 • Aflevering 35 (35)
Uitzenddatum: 25-01-2012
Ko wil dat Femke hem helpt bij het vangen van de alien. Zal ze het doen? Voor wie zal ze kiezen? Ondertussen praten Paula en Diederik over de vreemde dingen die de laatste tijd gebeurd zijn in het park. Femke krijgt meer inzicht in wat de Exo's willen.


 • Aflevering 36 (36)
Uitzenddatum: 26-01-2012
Enkele gasten worden op het nippertje gered. Femke ziet alles gebeuren. Zit Stef er voor iets tussen? Freddy is het beu om geen antwoorden te krijgen van Ko, maar de geheime agent geeft zich niet zomaar gewonnen. Femke en Stef praten over de gebeurtenissen van de voorbije dagen. Kan ze hem dan toch vertrouwen? Ondertussen krijgt Ko een nieuwe opdracht.


 • Aflevering 37 (37)
Uitzenddatum: 30-01-2012
Iedereen maakt kennis met Dolores Cortez. Zij zal de komende weken aan het team enkele workshops geven. Vooral Freddy is blij met haar komst. Ondertussen wil Ko verder met zijn opdracht, maar er komen interessante dingen aan het licht. Freddy verkoopt met spijt enkele parkspullen. Femke geraakt meer en meer in tweestrijd over wat ze moet doen met Stef.


 • Aflevering 38 (38)
Uitzenddatum: 31-01-2012
Femke wil meer te weten komen over Stef, maar ze is niet zeker of hij wel eerlijk is. Ondertussen gaat het team volledig op in de workshops van Dolores. Ko heeft een nieuwe manier gevonden om achter de waarheid te komen. Diederik krijgt geweldig nieuws te horen van Freddy. Exo-7 daarentegen kan zich totaal niet vinden in de nieuwe opdracht van de gezagvoerder.


 • Aflevering 39 (39)
Uitzenddatum: 01-02-2012
Femke heeft aan Paula opgebiecht wat ze allemaal weet over Stef. Dolores begint wel heel veel aandacht te schenken aan Freddy, maar wat zijn haar bedoelingen? Ondertussen groeien Mellanie en Os steeds meer naar elkaar toe. Diederik is getuige van iets wat hij niet mocht zien, en hij heeft het opgenomen met zijn camera.


 • Aflevering 40 (40)
Uitzenddatum: 02-02-2012
Aangezien Diederik bewijs in handen heeft over wie de alien is, kan Femke niet anders dan het opbiechten. Femkes dilemma bereikt een hoogtepunt. Zal ze Stef verraden of niet? Zal Ko winnen over verliezen? Exo-7 wil zijn ware gedaante aan Femke tonen, maar dan slaat het noodlot toe.


 • Aflevering 41 (41)
Uitzenddatum: 06-02-2012
Stef is boos op Femke, ze heeft hem verraden! Femke beseft dat ze fout was door Ko te vertrouwen en probeert de vriendschap met Stef te herstellen. Ko wordt naar het ziekenhuis gebracht voor verzorging. Exo-7 komt tijdens een rapportering aan het moederschip verrassende zaken te weten over Ko. Hij is niet de geheime agent waarvoor hij zichzelf uitgaf.


 • Aflevering 42 (42)
Uitzenddatum: 07-02-2012
Stef en Femke maken zich zorgen. Ko is verdwenen uit de ambulance en Stef vreest dat hij achter hem aan zal komen. Ko zal niet rusten voor hij Stef uitgeschakeld heeft. Diederik wil Freddy inlichten over het geheim dat Ko en Stef hebben. Femke probeert Diederik tegen te houden, maar wanneer Diederik niet wil luisteren, moet Stef ingrijpen.


 • Aflevering 43 (43)
Uitzenddatum: 08-02-2012
Exo 7 krijgt van het moederschip de opdracht om Femke te exoderen. Hij heeft het erg moeilijk met zijn nieuwe taak en probeert zijn gevoelens opzij te zetten. Femke begrijpt niet wat er gebeurt en wil met Stef praten. Hij doet bot en vertelt dat hij terug moet naar zijn moederplaneet. Femke begrijpt Stef niet meer. Wanneer Stef de zaken op een rijtje probeert te zetten, krijgt hij bijzonder bezoek


 • Aflevering 44 (44)
Uitzenddatum: 09-02-2012
In een duel probeert Ko af te rekenen met Stef. Hij is fel verzwakt door het laatste gevecht met Ko en de exodaties en lijkt een gemakkelijke prooi. Femke maakt zich zorgen om de businessdeal die Freddy bekokstooft met Dolores. Femke vertrouwt die vrouw voor geen haar. Wanneer mensenkenner Mellanie wordt ingeschakeld om op onderzoek te gaan, doet zij een verrassende ontdekking.


 • Aflevering 45 (45)
Uitzenddatum: 13-02-2012
Os heeft problemen met de vrouwen in het park. Is hij dan toch zijn 'mojo' kwijt? De meisjes willen de details te weten komen van het contract voordat Freddy het tekent, maar Dolores is doortastender dan ze dachten. Ondertussen komen Femke en Diederik weer heel wat te weten over Stef.


 • Aflevering 46 (46)
Uitzenddatum: 14-02-2012
Mellanie en Femke kunnen eindelijk het contract inkijken. Hun vermoedens worden bevestigd. Femke probeert met Freddy te praten maar hij wil niet luisteren. Ondertussen blijven Paula en Diederik zoeken naar een goeie act voor de talentenshow. Stef heeft het steeds moeilijker met de laatste exodatie. Zal hij het uiteindelijk toch doen?


 • Aflevering 47 (47)
Uitzenddatum: 15-02-2012
Freddy staat klaar om het contract te ondertekenen. Zullen de meisjes hem tijdig kunnen tegenhouden? Femke krijgt nieuws te horen van Stef dat ze helemaal niet had verwacht. Ondertussen achtervolgen Os en Mellanie Dolores naar haar geheime afspraak.


 • Aflevering 48 (48)
Uitzenddatum: 16-02-2012
Mellanie en Os krijgen het nodige bewijsmateriaal in handen. Paula, Diederik en Femke praten over Stef en ze komen tot enkele vreemde ontdekkingen. Ondertussen heeft Mellanie een goed idee voor een act, maar ze kan wel wat hulp gebruiken.


 • Aflevering 49 (49)
Uitzenddatum: 20-02-2012
De talentenshow is een geweldig succes. Femke heeft wel iets heel vreemds gezien bij Paula. Zou Stef er voor iets tussen zitten? Een verrassende act van Os heeft het gewenste resultaat. Freddy krijgt bijzonder slecht nieuws te verwerken.


 • Aflevering 50 (50)
Uitzenddatum: 21-02-2012
Freddy zet Dolores aan de deur en neemt een belangrijke beslissing. Ondertussen zijn de kids druk in de weer met het opruimen van de talentenshow. Het einde van de zomer is in zicht en het wordt voor iedereen stilaan tijd om afscheid te nemen. Ook voor Stef.


 • Aflevering 51 (51)
Uitzenddatum: 22-02-2012
Stef maakt zich klaar voor zijn vertrek. Ondertussen ontdekken Femke en Diederik dat er iets groots te gebeuren staat. Iets waar Stef een zeer belangrijke rol in speelt. Femke en Diederik proberen iedereen te waarschuwen, maar zullen ze op tijd zijn?


 • Aflevering 52 (52)
Uitzenddatum: 23-02-2012
De spanning bereikt een hoogtepunt wanneer Femke te weten komt wat de echte plannen zijn van Stef. Waar zijn Os, Mellanie, Diederik en Paula? Wat is Stef met hen van plan? Zal Stef voorgoed terugkeren naar zijn planeet? Of zal de liefde tussen Stef en Femke alles overwinnen?
Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Afleveringen van Galaxy Park - Seizoen 1