Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Afleveringen van Het Huis Anubis 2010 - Seizoen 5 (deel 1)

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Afleveringen van Het Huis Anubis 2010 - Seizoen 5 (deel 1)

LogoAnubis.jpg
Het Huis Anubis
en de Vijf van het Magische Zwaard
Merchandise
Zie ook
 • Aflevering 405: Vijf nieuwe bewoners (1)
Uitzenddatum: 17 maart 2010
Er komen nieuwe bewoners naar Het Huis Anubis. Pim komt als eerste aan. Ergens in het donkere huis wordt de aankomsttijd van Pim doorstreept, Pim gaat meteen op speurtocht. Marcel verdwaalt onderweg maar komt dan Sterre tegen.


 • Aflevering 406: Vijf nieuwe bewoners (2)
Uitzenddatum: 17 maart 2010
Wanneer Sterre aankomt in Het Huis Anubis wordt ook haar naam doorstreept. Pim onderwerpt haar meteen aan een grondig onderzoek. Niet veel later komt ook Anastacia aan. Ze hoopt dat er een zwembad is en dat haar menu doorgegeven is aan de kok van het Huis Anubis. Zal Marcel ooit het Huis Anubis weten te bereiken?


 • Aflevering 407: Vijf nieuwe bewoners (3)
Uitzenddatum: 17 maart 2010
Anastacia schrikt zich rot wanneer ze het huis Anubis ziet. Er is helemaal geen zwembad, ze heeft er geen bereik met haar mobieltje en tot haar grote schrik moet ze een kamer delen met iemand! Raphaël is onderweg naar het huis. Kai is tevreden nu de vijf bewoners gearriveerd zijn. Hij streept alle namen af.


 • Aflevering 408: Honderd drieëntwintig regels (4)
Uitzenddatum: 18 maart 2010
De bewoners zoeken hun plekje in Het Huis Anubis. Anastacia ontdekt tot haar groot genoegen dat Arlène haar lievelingskostje gemaakt heeft. Marcel neust door de spullen van Pim. Arlène brengt verslag uit aan Kai. 's Avonds ligt iedereen vredig te slapen, behalve Sterre...


 • Aflevering 409: Een vreemde stem (5)
Uitzenddatum: 19 maart 2010
Anastacia ziet het huis Anubis niet meer zitten: haar personeel is er niet om haar te bedienen, er is helemaal geen zwembad en als klap op de vuurpijl moet ze ook nog eens naar school! Wanneer Sterre in de badkamer staat hoort ze een stem haar naam roepen. Als iedereen naar school vertrekt, hoort Sterre die stem weer. Wie roept haar?


 • Aflevering 410: Een duister Ritueel (6)
Uitzenddatum: 22 maart 2010
Op de eerste schooldag krijgen de Anubisbewoners ook de eerste les geschiedenis. De leraar vertelt over donkere druïden. De hele klas moet beloven de lesstof geheim te houden. Wanneer Sterre het muzieklokaal inloopt, hoort ze iemand een prachtig lied zingen. Zoiets moois heeft ze nog nooit gehoord.


 • Aflevering 411: Wat je niet ziet, bestaat niet (7)
Uitzenddatum: 23 maart 2010
Pim gaat op onderzoek in het kantoor van het schoolhoofd. Net wanneer hij samen met Marcel in een verdachte bak wil kijken, worden ze betrapt. Niet veel later komt Pim tot de ontdekking dat hij zijn voicerecorder vergeten is in het kantoor. Marcel moet hem helpen de recorder terug te krijgen. Maar zal hem dat lukken? Sterre hoort opnieuw de vreemde stem...


 • Aflevering 412: Brutale aap (8)
Uitzenddatum: 24 maart 2010
Sterre schrikt van de stem en zegt dat ze met rust gelaten wil worden. Marcel krijgt de opdracht het schoolhoofd af te leiden. Pim wordt opnieuw bijna betrapt in het kantoor van de directeur. Wanneer Marcel eindelijk kan vluchten, vindt hij Pim in de kamer van de directeur. Maar het gaat niet goed met hem...


 • Aflevering 413: Best friends forever (9)
Uitzenddatum: 25 maart 2010
Pim ontdekt een zeer merkwaardig spoor in de gang van Het Huis Anubis. Ondertussen gaan Sterre en Anastacia naar het dorp. Ze ontdekken een leuk juwelenwinkeltje. Sterre ziet een vreemd teken in de winkel. Als ze het beter wil bekijken, staat er plots en oude vrouw naast haar.


 • Aflevering 414: Een verboden deur (10)
Uitzenddatum: 26 maart 2010
Pim vertelt Marcel over het vreemde spoor dat hij gevonden heeft. Ze gaan samen op onderzoek. Sterre en Anastacia zijn nog steeds in het juwelenwinkeltje. De moverouw van de winkel wil de hand van Sterre lezen maar waarom durft Sterre dit niet...? Wanneer Sterre en Anastacia weer thuis zijn, hoort Sterre opnieuw de vreemde stem.


 • Aflevering 415: De grote voetengeest (11)
Uitzenddatum: 29 maart 2010
Emily vraagt Sterre om hulp maar Sterre wil dat ze weggaat. 's Nachts droomt Sterre over Emily. Wanneer Sterre wakker wordt, zit Emily op haar bed. Pim en Marcel spelen nog steeds detective. Marcel is bang dat er een oude geest in het huis leeft. Marcel en Pim gaan in het donker voor de gesloten deur van de bibliotheek op wacht zitten. Maar dan worden ze opgeschrikt door een dreigende stem.


 • Aflevering 416: Een solo-opdracht (12)
Uitzenddatum: 30 maart 2010
Marcel en Pim zien een schim de bibliotheek binnengaan. Ze vluchten snel naar hun kamer. De volgende ochtend zoekt Pim naar vingerafdrukken op de klink van de deur. Pim wil de vingerafdrukken van iedere bewoner van Het Huis Anubis zodat hij te weten kan komen wie er de bibliotheek binnensluipt.


 • Aflevering 417: Nooit in slaap vallen (13)
Uitzenddatum: 31 maart 2010
Tijdens de eerste musicalles moet iedereen een act doen. Raphaël verbaast iedereen in de klas. Sterre hoort Raphaël bellen met zijn vader. Raphaël heeft het heel moeilijk. Pim leert Marcel hoe je vingerafdrukken moet nemen.


 • Aflevering 418: Spion Keizer (14)
Uitzenddatum: 1 april 2010
Sterre wilt naar huis en belt haar moeder. Ze heeft niet door dat ze wordt afgeluisterd door Arlène. Anastacia en Raphaël ontdekken hoe goed Sterre kan zingen. Sterre ziet dat het juweeltje dat ze onlangs kreeg van Anastacia, verdwenen is. 's Nachts droomt Sterre over Emily en het vreemde teken dat ze zag in de juwelenwinkel


 • Aflevering 419: Een heks in de klas (15)
Uitzenddatum: 2 april 2010
Sterre ziet het teken in haar droom. Ook vindt ze een hangertje met de naam van Emily eraan. Wanneer Sterre wakker wordt, heeft ze het hangertje in haar hand. In de geschiedenisles tekent Sterre het teken dat ze zag. De leraar vertelt hen dat het teken iets met hekserij te maken heeft. Marcel wordt naar de kamer van het schoolhoofd gestuurd. Wanneer hij daar de mysterieuze bak onderzoekt, schrikt hij zich rot.


 • Aflevering 420: Vieze, glibberige beestjes (16)
Uitzenddatum: 5 april 2010
MHet onderzoeksmateriaal van Pim is verdwenen. Marcel denkt dat de geest dat gedaan heeft. Sterre gaat terug naar de juwelenwinkel en Anastacia gaat meer. Sterre vindt een heksenboek in het winkeltje en doet daarin een schokkkende ontdekking


 • Aflevering 421: Plan B (17)
Uitzenddatum: 6 april 2010
Pim wil nog vingerafdrukken nemen van de deur van de bibliotheek maar die deur is plots grondig schoongemaakt. Sterre vraagt zich af of ze zelf een heks is. Marcel ontdekt het heksenboek en trekt meteen zijn conclusies. Arlène brengt verslag over alle bewoners uit bij Kai.


 • Aflevering 422: Geen spiegelbeeld (18)
Uitzenddatum: 7 april 2010
Sterre zoekt het heksenboek maar wordt betrapt door Raphaël. Zou hij nu ook denken dat ze een heks is? Marcel probeert te bewijzen dat Sterre een heks is maar pakt dit helemaal verkeerd aan. Sterre is helemaal overstuur en pakt haar koffers. Ze wil niet langer in Het Huis Anubis blijven. Wanneer ze weg wil gaan, wordt ze tegengehouden door een onverwacht persoon.


 • Aflevering 423: Oefenmissies voor Marcel (19)
Uitzenddatum: 8 april 2010
Sterre is bang voor Emily. Ze wil meteen naar huis en belt haa rmoeder. Haar moeder zegt dat Sterre Arlène in vertrouwen moet nemen. Maar dat durft Sterre niet. Is Arlène wel te vertrouwen? Marcel krijgt detectivetraining van Pim maar dit lukt niet echt. Zal Marcel ooit een goede detective worden?


 • Aflevering 424: Anastacia als model (20)
Uitzenddatum: 9 april 2010
Raphaël voelt zicht betrapt wanneer Sterre plots in het musicallokaal staat. Als Sterre thuiskomt, staat haar een grote verrassing te wachten. Ze vraagt Arlène of ze de volgende dag met haar kan praten maar als ze in slaap valt, verschijnt Emily terug op haar bed...


 • Aflevering 425: Een nieuwe hoofdverdachte (21)
Uitzenddatum: 12 april 2010
Emily vertelt Sterre dat ze Arlène niet mag vertrouwen en dat ze op zoek moet gaan naar het teken. Pim en Marcel liggen op de uitkijk bij de deur van de bibliotheek. Er is een geheimzinnige vergadering aan de gang. Pim ziet een bekende uit de deur komen. Hij heeft het mysterieuze teken om zijn nek hangen. Marcel herkent het teken meteen: het staat in het heksenboek dat hij van Sterre gestolen heeft.


 • Aflevering 426: Geheime druïden-rituelen (22)
Uitzenddatum: 13 april 2010
Sterre neemt Arlène niet in vertrouwen. Tijdens de geschiedenisles droomt ze opnieuw over Emily. Marcel denkt dat Sterre en het schoolhoofd samenwerken. Wanneer het schoolhoofd Marcel meeneemt naar zijn bureau denkt Marcel dat zijn laatste uur geslagen heeft.


 • Aflevering 427: Een heksencomplot (23)
Uitzenddatum: 14 april 2010
Pim gaat in de bibliotheek op zoek naar een druïdenboek maar hij wordt in de gaten gehouden door de dame van de bibliotheek. Marcel vindt een foto van een pad met daaronder een naam in het bureau van het schoolhoofd. Zou het schoolhoofd in padden veranderen...? Raphaël heeft het moeilijk wanneer hij gecontroleerd wordt door zijn vader.


 • Aflevering 428: Een speciale steen (24)
Uitzenddatum: 15 april 2010
Sterre krijgt haar heksenboek terug en wil het terugbrengen naar het winkeltje. Ze wordt in de gaten gehouden door Pim en Marcel. Raphaël schrijft zich onder een valse naam in voor de audities van de musical.


 • Aflevering 429: Dwerghamsters en pannenkoeken (25)
Uitzenddatum: 16 april 2010
Marcel wil Sterre in de val lokken en zo bewijzen dat ze een echte heks is. Marcel en Pim lokken Sterre 's avonds naar de hal. Raphaël schrijft een briefje naar Sterre en vraagt haar om samen te oefenen voor de schoolmusical. Hij legt het briefje op haar bed maar zal het briefje wel bij Sterre aankomen...?


 • Aflevering 430: Een perfect chantagemiddel (26)
Uitzenddatum: 19 april 2010
Sterre raakt Hubertus aan met haar blote hand en schrikt wanneer ze ziet wat er met haar hand gebeurt... Ze wil niet naar school maar durft ook niet thuis te blijven met Emily en Arlène in de buurt. Pim krijgt het mysterieuze boek van Leopold te pakken terwijl Marcel onderzoek doet in het kantoor van Hubertus. Maar dan worden ze allebei betrapt!


 • Aflevering 431: Duistere rituelen (27)
Uitzenddatum: 20 april 2010
Pim verzint een smoes wanneer Leopold hem bij zijn tas betrapt. Sterre rent de klas uit wanneer ze iets op bord moet schrijven. Wanneer Raphaël haar wilt troosten, staat Anastacia daar plots. Leopold ontdekt dat zijn boek verwisseld is. Pim bestudeert het boek en ziet het teken dat Sterre tekende.


 • Aflevering 432: Padden kussen (28)
Uitzenddatum: 21 april 2010
Tot grote woede van Marcel brengt Pim de handschoen van Sterre terug. Marcel ontvoert Muis en lokt zo Sterre naar de school. Pim ontdekt waar Marcel mee bezig is en gaat er achteraan.


 • Aflevering 433: Een Keltische steencirkel (29)
Uitzenddatum: 22 april 2010
Lexie blijft eten en wil ook blijven logeren. Pim helpt Sterre om Muis terug te vinden. Hij is er niet langer van overtuigd dat Sterre en heks is. Hij toont haar het boek en het vreemde teken. Maar Marcel voelt zich verraden door zijn vriend Pim.


 • Aflevering 434: Een gevaarlijk boek (30)
Uitzenddatum: 26 april 2010
Sterre en Pim vragen zich af hoet de leraar aan het verboden boek komt. Pim stelt voor om de leraar te schaduwen. Kai schrikt wanneer Arlène hem vertelt over het boek dat ze bij Sterre en Pim heeft gezien. Sterre en Pim besluiten het boek terug te leggen bij de leraar, maar hoe...? Anastacia ontdekt de vremde slaapplaats van Lexie


 • Aflevering 435: Wie is Lexie? (31)
Uitzenddatum: 27 april 2010
Sterre legt het boek terug bij Leopold. Niet veel later ziet ze Hubertus en Leopold met elkaar praten. Wanneer ze dit aan Pim vertelt, denkt hij dat Hubertus en Leopold iets van plan zijn. Hij gaat op onderzoek uit. Anastacia doorzoekt de spullen van Lexie en ziet dat Lexie, Lexie helemaal niet is.


 • Aflevering 436: Lijsterbes en kattenharen (32)
Uitzenddatum: 28 april 2010
Leopold laat de leerlingen een duister druïdenbrouwsel brouwen. Pim valt flauw tijdens de les, wat zou er met hem aan de hand zijn...? Anastacia confronteert Lexie met een krantenartikel over een brand in een winkelcentrum. Heeft Lexie een aantal dingen op te biechten?


 • Aflevering 437: Een geheime missie (33)
Uitzenddatum: 29 april 2010
Pim vindt vreemde bessen in huis en wil dit nader onderzoeken. Marcel vertelt Lexie over Sterre "de heks" en ze besluit mee op onderzoek te gaan. Marcel onderzoekt de kamer van Pim en vindt de bessen. Wanneer er iemand binnenkomt in de kamer eet Marcel de bessen snel op. Niet veel later krijgt hij een vreemd visioen.


 • Aflevering 438: Operatie heksje (34)
Uitzenddatum: 30 april 2010
Anastacia hoort hoe Raphaël praat met zijn vader. Waarom zegt hij dat hij niet van musicals houdt? Pim denkt dat Arlène bezig is met een druïdenbrouwsel. Hij wil bij de geheime deur op wacht zitten, maar heef tniet door dat zowel Sterre als hijzelf gevolgd worden door Marcel en Lexie.


 • Aflevering 439: Kattenharen (35)
Uitzenddatum: 31 april 2010
Marcel is bang wanneer Pim niet terugkomt. Hij kijkt met Lexie in de paddenbak bij het schoolhoofd en krijgt de schrik van zijn leven als hij ontdekt dat er een pad is bijgekomen. Zou dat zijn vriend Pim zijn?


 • Aflevering 440: 3 druppels (36)
Uitzenddatum: 3 mei 2010
Marcel is ervan overtuigd dat Pim in een pad veranderd is. Hij gaat met Lexie naar het juwelenwinkeltje op zoek naar een toverdrankje om Pim te redden. Zal het hen lukken? Sterre teken Emily in de geschiedenisles. Leopold is even volledig van de kaart wanneer hij de tekening ziet, maar waarom...?


 • Aflevering 441: Plan B (37)
Uitzenddatum: 4 mei 2010
Sterre en Pim gaan naar het boshuisje om nader onderzoek te doen. Ze schrikken wanneer ze notities over zichzelf vinden. Wie houdt hen in de gaten? Marcel sprenkelt wat toverdrank over de padden maar er gebeurt niks. Raphaël kijkt verbaasd wanneer niet Sterre maar wel Anastacia opdaagt om te repeteren voor de musical.


 • Aflevering 442: Pad Pim? (38)
Uitzenddatum: 4 mei 2010
Camilia is enthousiast wanneer ze Raphaël en Anastacia samen muziek hoort maken. Raphaël weigert echter om samen met haar mee te doen aan de audities. Anastacia bedenkt een plannetje. Pim en Sterre staan plots oog in oog met Leopold. Hij vertelt dat Emily zijn ontvoerde dochter is. Leopold smeekt Sterre hem te helpen zijn dochter te vinden.


 • Aflevering 443: De uitnodiging van Leopold (39)
Uitzenddatum: 5 mei 2010
Sterre is in de war. Is het verhaal over Leopold zijn dochter echt of hoort hij zelf misschien ook bij de donkere druïden? Marcel ligt in een diepe slaap na het opsnuiven van het zalfje dat hij kocht om de pad terug te veranderen in Pim. Lexie vindt een snoeppapiertje in het paddenverblijf en vreest dat Marcel nu ook betoverd is.


 • Aflevering 444: Dochter Emily (40)
Uitzenddatum: 6 mei 2010
Pim wil bewijzen verzamelen over Emily en wil haar fotograferen met een verborgen camera. Sterre en Pim wachten in de badkamer tot Emily verschijnt. Arlène gaat op zoek naar de verdwenen pad maar vindt alleen een slapende Marcel. Lexie maakt zich zorgen om Marcel en neemt een dapper besluit.


 • Aflevering 445: Reukzin (41)
Uitzenddatum: 10 mei 2010
Sterre ziet Emily maar wanneer ze een foto maakt, is Emily verdwenen. Pim weet het nu wel zeker: Emily is gewoon een truc van Leopold. Lexie is dolblij wanneer ze Marcel aan de ontbijttafel ziet zitten. Marcel geeft niet op, hij wil nog steeds de pad Pim redden. Wanneer Lexie en Marcel de zalf op de pad Pim smeren, wacht hen een onaangename verrassing.


 • Aflevering 446: De Donkere Druïden (42)
Uitzenddatum: 11 mei 2010
Marcel maakt zich zorgen omdat Hubertus pad Pim meeneemt. Hij is dolblij wanneer hij Pim ziet lopen. Het zalfje heeft gewerkt! Pim en Sterre zien hoe Leopold in de bibliotheek een muur onderzoekt. Leopold vertelt de klas over 'De Vijf'.


 • Aflevering 447: De reddingszal (43)
Uitzenddatum: 12 mei 2010
Pim gaat naar de bibliotheek om een boek over 'De Vijf' op te zoeken maar het boek is uitgeleend. Wanneer Leopold de handschoen van Sterre uittrekt, rent ze angstig weg. Ze botst tegen Hubertus op en krijgt plots weer ijs in haar handen. Marcel is ervan overtuigd dat hij één van 'De Vijf' is. Hij wil de wereld redden van het kwaad en zal beginnen bij de padden. Anastacia oefent samen met Raphaël voor de musical maar zonder Lexie lukt het niet.


 • Aflevering 448: De vijf (44)
Uitzenddatum: 13 mei 2010
Pim doet onderzoek naar de keltische steencirkel. Marcel en Lexie zijn nog steeds druk bezig met het bevrijden van alle padden. Anastacia krijgt het benauwd wanneer Camilia naar de repetitie komt kijken. Waar is Lexie toch? Marcel stormt het kantoor van het schoolhoofd binnen en schrikt zich rot.


 • Aflevering 449: Het boek (45)
Uitzenddatum: 14 mei 2010
Het schoolhoofd straft Marcel en geeft hem een smerig klusje. Lexie wil hem bevrijden maar wordt meegetrokken door Anastacia. Camilia is enthousiast over het zangtalent van Anastacia en denkt dat zij en Raphaël een grote kans maken om de hoofdrol in de musical bemachtigen. Pim en Sterre doen onderzoek naar de Keltische steencirkel maar worden in de gaten gehouden door Arlène. Emily vertelt Sterre dat ze in groot gevaar zijn.


 • Aflevering 450: Vreemde Sterre (46)
Uitzenddatum: 17 mei 2010
Sterre vertelt Pim over het grote gevaar waarvoor Emily haar waarschuwde. Pim wil echter verder met het onderzoek. Hij vreest dat Leopold bezig is met een duister ritueel. Anastacia betrapt Pim en Sterre in de badkamer en trekt meteen haar conclusies.


 • Aflevering 451: De paddenbevrijder (47)
Uitzenddatum: 18 mei 2010
Sterre en Pim achtervolgen Leopold en worden daarbij betrapt door Hubertus. Raphaël verspreekt zich tijdens de repetities waarna Anastacia hem aan het twijfelen brengt over Sterre en Pim. Ondertussen probeert Marcel een echte superheld te worden.


 • Aflevering 452: Het rode glas (48)
Uitzenddatum: 19 mei 2010
Sterre en Pim zien dat Leopold een stuk bergkristal koopt. Hij gaat ermee naar het musicallokaal maar moet vluchten voor Hubertus. Arlène steelt wat oogspulletjes van Anastacia. Wat zou ze daarmee gaan doen?


 • Aflevering 453: Leopold (49)
Uitzenddatum: 20 mei 2010
Pim en Sterre vinden een briefje van Leopold. Ze besluiten om naar het musicallokaal te gaan om te zien waar Leopold mee bezig is. Arlène, Kai en Hubertus bereiden een geheim ritueel voor. Marcel en Lexie treffen de laatste voorbereidingen voor hun grote paddenbevrijdingsactie


 • Aflevering 454: Superheld (50)
Uitzenddatum: 21 mei 2010
Anastacia wordt in haar slaap ergens naartoe gelokt. Pim en Sterre wachten in het musicallokaal... Marcel en Lexie doen een heldhaftige poging de padden te bevrijden, maar of dat zal lukken...?
Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Afleveringen van Het Huis Anubis 2010 - Seizoen 5 (deel 1)