Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Afleveringen van Slot Marsepeinstein - Seizoen 4

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Afleveringen van Slot Marsepeinstein - Seizoen 4

LogoSlotMarsepeinstein.jpg
Slot Marsepeinstein
Merchandise
  • Aflevering 1
Uitzenddatum: 11 november 2013
Sinterklaas opent de pietenacademie en vertelt dat ze nog een vertegenwoordiger zoeken onder de leerlingen. Jaap en Jacobien werden van Sinterklaas ook teruggestuurd naar de academie. Jaap heeft hier geen zin in en besluit niet naar de lessen te gaan. Hierdoor krijgt hij geen eten en gaat dan maar op zoek naar pepernoten. Daar hoort hij dat een piet slechte pepernoten aan Sinterklaas wilt geven.


  • Aflevering 2
Uitzenddatum: 11 november 2013
Jaap brengt Jacobien op de hoogte van wat hij heeft gehoord. Iedereen stemt op de klassenvertegenwoordiger. De strijd gaat tussen Jean-Philippe en Guusje. Jacobien heeft stiekem een oogje op Tony. Jaap probeert de zak met Pepernoten te onderscheppen voordat ze bij Sinterklaas aankomen.


  • Aflevering 3
Uitzenddatum: 12 november 2013
Jaap sluipt het kantoor van Sinterklaas binnen om de zak met Pepernoten te doen verdwijnen, maar dan komt Sinterklaas binnen. Guusje is verkozen tot klassenvertegenwoordiger. Jacobien had een liefdesboodschap gekregen, ze denkt dat deze van Tony is, maar hij weet van niets. Jaap kan de zak met pepernoten legen, maar eet per ongeluk een pepernoot op, maar misschien was dat wel een slechte pepernoot... Jacobien ontdekt dat de liefdesboodschap van Jean-Philippe komt, als ze dit bespreekt met Guusje speelt ze met de intercom waardoor de volledige pietenacademie kan meeluisteren...


  • Aflevering 4
Uitzenddatum: 13 november 2013
Dankzij het incident met de intercom is Guusje niet langer de klassenvertegenwoordiger. De pieten leren de pietenshake, een modern dansje, maar hoofdpiet gaat hier niet mee akkoord. Lachpiet is een boek kwijt en hoopt dat dit niet in verkeerde handen valt. Jaap denkt dat lachpiet de piet is die Sinterklaas wou vergiftigen dus hij houdt hem in de gaten. Guusje vindt het boek van lachpiet, maar hoofdpiet onderschept het.


  • Aflevering 5
Uitzenddatum: 14 november 2013
Nog niet beschikbaar


  • Aflevering 6
Uitzenddatum: 15 november 2013
Nog niet beschikbaar
Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Afleveringen van Slot Marsepeinstein - Seizoen 4