Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Afleveringen van Topstars - Seizoen 2

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Afleveringen van Topstars - Seizoen 2

LogoTopStars.jpg
Topstars
Merchandise
 • Aflevering: 1 (53)
Uitzenddatum: 21-10-2005
Het wordt meteen duidelijk dat de financiële problemen van de dansschool nog lang niet voorbij zijn. Ruben staart zich bijna blind op de dansmeiden en Daan heeft een herexamen wat grote gevolgen voor de band heeft. Ook zijn vader maakt zich veel te druk en wordt onwel.


 • Aflevering: 2 (54)
Uitzenddatum: 24-10-2005
De vader van Daan en Marieke is opgenomen in het ziekenhuis en de familie wacht in spanning af wat de dokter te zeggen heeft. Tom wil Ruben weer bij de band, maar Bas ziet dit helemaal niet zitten. Bo's vader komt terug naar Nederland, tot grote ergenis van haar moeder Marie-France. Bas denkt de baan van zijn leven te hebben gevonden.


 • Aflevering: 3 (55)
Uitzenddatum: 25-10-2005
Bas regelt een speciaal iemand om Daan bijles te geven. Bo wil liever muziek schrijven in plaats van dansen, maar haar moeder is het daar helemaal niet mee eens. Tom krijgt anonieme SMS'jes en heeft tenslotte een bijzondere blind date. De financiële problemen van Peggy stapelen zich op en Anne maakt het uit met Lars.


 • Aflevering: 4 (56)
Uitzenddatum: 26-10-2005
Anne betrapt Tom en Bo in de danszaal en neemt wraak. Daan is verliefd op Femke maar hoort dat ze een vriend heeft. Gerard herstelt sneller dan verwacht. De band heeft zijn eerste optreden zonder Daan, maar met Ruben. En die houdt er een eigenaardige kledingkeuze op na. Peggy is de wanhoop nabij als ze hoort dat de dansschool wordt verkocht.


 • Aflevering: 5 (57)
Uitzenddatum: 27-10-2005
De manager van de band wil een cd gaan opnemen. Voorwaarde is wel dat Ruben bij de band blijft. Marie-France hoort dat de dansschool te koop is en informeert in het geheim naar de vraagprijs. Daan is bang dat hij zijn herexamen niet haalt, maar Ruben heeft een oplossing. Lars helpt Bo met het schrijven van muziek, maar heeft eigenlijk hele andere plannen.


 • Aflevering: 6 (58)
Uitzenddatum: 28-10-2005
Het studeren wil maar niet lukken en Daan wil Femke niet meer zien. Tom is ervan overtuigd dat Bo en Lars samen iets hebben. Marie-France wil de dansschool een nieuw imago geven, maar Peggy weigert mee te werken. Bo's vader biedt de jongens van de band aan te helpen bij het contract met de manager. Daan pleegt een gevaarlijk telefoontje en maakt een afspraak in het park. Maar dan staat plotseling zijn vader naast hem.


 • Aflevering: 7 (59)
Uitzenddatum: 31-10-2005
De band heeft dringend geld nodig en Ruben heeft een oplossing. Daan heeft ruzie met Femke en maakt een afspraak met ene Joost in verband met zijn herexamen. Marie-France wil de bar schoon hebben voor de Open Dag, maar het gaat Peggy allemaal veel te ver. Tom, Ruben en Bas zetten hun handtekening onder een nieuw contract, maar Bas heeft het er moeilijk mee, omdat Daan nog van niets weet.


 • Aflevering: 8 (60)
Uitzenddatum: 01-11-2005
Marie-France komt met een speciale verrassing de dansles van Peggy verstoren. Ruben ontmoet Monica en is meteen tot over zijn oren verliefd. En liefde maakt blind. Peggy heeft een afspraakje en iedereen wil weten met wie. Daan moet naar zijn herexamen en zijn ouders snappen niet hoe hij zo rustig kan blijven. Marieke krijgt een anonieme liefdesbrief.


 • Aflevering: 9 (61)
Uitzenddatum: 02-11-2005
Daan krijgt de uitslag van zijn examen. Ruben vraagt Monica mee uit, ze weet echter niet of ze dat wel wil. Maar hij maakt het haar wel heel erg makkelijk. Bas vertelt Daan eindelijk over het contract van de band. Daan voelt zich verraden en wil de jongens nooit meer zien. Marieke wil even niets meer met Anne te maken hebben, maar niemand weet waarom.


 • Aflevering: 10 (62)
Uitzenddatum: 03-11-2005
Bo gaat voorlopig bij haar vader wonen en Marie-France doet een vreselijke ontdekking. Daan wordt gechanteerd, maar wil het helemaal alleen oplossen. Anne is verliefd en vertelt Marieke er alles over. De bar is opgeruimd en klaar voor de Open dag en Ruben heeft eindelijk zijn afspraakje met Monica. Hij heeft alleen nog één ding nodig en vraagt Tom om hulp.


 • Aflevering: 11 (63)
Uitzenddatum: 04-11-2005
Daan koopt een aantal foto's en Ruben en leent op bijzondere wijze iets van Tom. Zijn avondje uit met Monica gaat niet helemaal zoals gehoopt. Robert maakt zich klaar voor een gezellig avondje, maar dan gaat de bel. Marieke wil even niets meer met Anne te maken hebben en zoekt steun bij Femke. Bas wil van Daan weten of ze nog vrienden zijn.


 • Aflevering: 12 (64)
Uitzenddatum: 07-11-2005
Monica komt erachter dat Lars muziek voor Bo schrijft en probeert hem te versieren. Marie-France organiseert een geheel andere Open Dag dan dat iedereen voor ogen stond. De grote vraag is dan ook hoeveel nieuwe danseressen het op zal leveren. Als Ruben zijn zus meeneemt naar de bioscoop wacht hen een aangename verrassing.


 • Aflevering: 13 (65)
Uitzenddatum: 08-11-2005
Daan heeft dringend geld nodig en verzint het excuus dat hij een nieuwe band gaat beginnen. Femke weet niet of ze hem moet geloven, maar zijn vader leent hem geld. Wim brengt een bezoek aan de band en heeft goed nieuws. Tom, Bas en Ruben besluiten echter dat ze het wachten op hun manager meer dan beu zijn. Monica helpt Anne een liefdesbrief te schrijven. Bo denkt dat Lars en Monica een stelletje zijn.


 • Aflevering: 14 (66)
Uitzenddatum: 09-11-2005
Monica heeft zo haar eigen maniertjes om van Bas het nummer van hun manager te krijgen. Peggy krijgt ruzie met Robert, omdat hij bij Marie-France heeft gegeten. Marieke heeft een geheime afspraak bij de kiosk, maar durft eigenlijk niet te gaan. Bas heeft een nieuwe baan en Tom en Ruben liggen dubbel van de lach als ze zijn kostuum zien. Diezelfde dag gaan ze de studio in voor hun eerste cd-opname. Daan wordt in elkaar geslagen, maar vertelt iedereen dat hij van de fiets is gevallen.


 • Aflevering: 15 (67)
Uitzenddatum: 10-11-2005
Na haar afspraakje durft Marieke niet meer alleen naar de dansschool en ze vraagt Femke om mee te gaan. Als er wordt ingebroken bij de dansschool denkt Marie-France dat Peggy er iets mee te maken heeft. Tom en Ruben nemen 's avonds een kijkje bij het nieuwe werk van Bas. Bas is echter met hele andere dingen bezig.


 • Aflevering: 16 (68)
Uitzenddatum: 11-11-2005
Daan neemt Femke mee uit eten, maar heeft geen geld bij zich. Femke vindt het wel aandoenlijk, maar Gerard schaamt zich voor zijn zoon. Peggy komt erachter dat Marie-France een gemeen spelletje met Robert speelt. Monica heeft haar single aan de manager van de jongens gegeven en hij is onder de indruk. Bo neemt Monica in vertrouwen over haar muziekdroom. Ondanks de bewakingsdienst wordt er toch weer ingebroken op de dansschool.


 • Aflevering: 17 (69)
Uitzenddatum: 14-11-2005
Bas maakt er op zijn werk een potje van en wordt ontslagen. Bo besluit na een ruzie bij haar moeder weg te gaan. Ruben heeft de oplossing voor het beveiligen van de dansschool. Daan schrikt als hij hoort dat zijn vader bij de politie onderzoek aan het doen is naar een bende afpersers. Peggy en Robert maken een afspraak voor een etentje om het een en ander uit te praten. Tom, Bas en Ruben zijn 's avonds in de bar als ze plots een schaduw bij de voordeur zien.


 • Aflevering: 18 (70)
Uitzenddatum: 15-11-2005
Bo vraagt Tom of ze bij hem mag wonen, maar hij twijfelt. Dat is voor Bo de druppel en ze vertrekt naar haar vader. Bas vertelt Daan over zijn ontslag en de inbraak bij Topstars. Peggy koopt een geldkluis en alleen zij en de jongens weten waar de geheime code ligt. Monica en Lars beramen een plan om de demo van Bo te laten verdwijnen. Ruben en Tom zijn in hun nopjes met het nieuwe beveiligingssysteem. Ze weten alleen niet wat voor geheim zich in de kamer bevindt.


 • Aflevering: 19 (71)
Uitzenddatum: 16-11-2005
Bo denkt dat Tom en Monica iets samen hebben, omdat Monica niet bij de dansles is. Femke organiseert een feest in de Frenz en iedereen, behalve Bo en Lars, komt. Tijdens het feestje moet Ruben veel geld betalen voor een drankje. Ondertussen wordt bij de dansschool weer ingebroken. Anne heeft zich verkleed om indruk op Marieke te maken. Monica troost Tom als ze hoort dat Bo het uitgemaakt heeft. Dan staat Bo plotseling voor haar neus.


 • Aflevering: 20 (72)
Uitzenddatum: 17-11-2005
Ruben wordt verliefd op Kim en denkt erover de Frenz te kopen. Anne trekt zich niets meer aan van Marieke en gaat gewoon haar eigen gang. De opnames van de nieuwe cd gaan minder goed dan gehoopt en Wim wil weten hoe dat komt. Daan vertelt Joost en Bart dat hij ze nooit meer wil zien. Makkelijker gezegd dan gedaan. Het gaat niet zo goed met de zaak van Marie-France en dat reageert ze af op Peggy. Bas weet misschien wel wie de inbreker is.


 • Aflevering: 21 (73)
Uitzenddatum: 18-11-2005
Anne vindt de demo van Bo, maar niemand gelooft haar. Ruben heeft een foto van de inbreker en vraagt iedereen of ze weten wie het is. Er gaan wel geruchten, maar niemand weet het zeker. Femke is heel verbaasd als Daan haar mee uit eten vraagt. Marie-France heeft een klusje voor Bas. Ruben krijgt de slappe lach als hij hoort wat Bas moet doen. De manager van de jongens heeft een voorstel voor Bo en Monica. Bo is echter witheet.


 • Aflevering: 22 (74)
Uitzenddatum: 21-11-2005
Femke neemt Marieke in vertrouwen over de inbraak op school. Ruben maakt een afspraak met Kim, maar vergeet een tijd en plaats af te spreken, Lars weet niet voor wie hij moet kiezen; Monica of Bo. Monica maakt het hem vervolgens heel makkelijk. Daan hoort dat er camera's in de school hangen. Ook hij weet niet wie de inbreker op de foto is. Marie-France heeft grootse plannen met de dansschool.Daan vertelt Femke wat hij weet en zegt dat hij niet zonder haar kan.


 • Aflevering: 23 (75)
Uitzenddatum: 22-11-2005
Bo huilt uit bij Marieke en vraagt haar niets tegen de anderen te zeggen. Ruben gaat met Kim uit eten en is zo blij als een kind. Robert komt achter de plannen van Marie-France en moet alle zeilen bijzetten om Peggy gerust te stellen. Bas durft niet meer naar zijn werk en vraagt Ruben om mee te gaan. Daan heeft de hulp van de jongens nodig, maar die weten niet of ze hem wel willen helpen.


 • Aflevering: 24 (76)
Uitzenddatum: 23-11-2005
Ruben betrapt zijn nieuwe liefde Kim met een ander en wil niets meer met haar te maken hebben. In de dansschool wordt een veiling gehouden en Robert probeert die uit alle macht tegen te houden. Bo en Monica hebben een afspraak in de geluidsstudio waar de manager uitlegt wat de bedoeling is. Daan komt er bij toeval achter waar een bende autodieven zich schuilhoudt. Femke dwingt hem het tegen zijn vader te zeggen, maar in plaats daarvan maakt hij het uit. Even later moet hij rennen voor zijn leven.


 • Aflevering: 25 (77)
Uitzenddatum: 24-11-2005
Bas dwingt Lars om schoon schip te maken. Ondertussen is Marie-France in haar nopjes over de toekomst van de dansschool en haar eigen bedrijf. Robert heeft Peggy beloofd wraak te nemen en schakelt de hulp van de gemeente in. Daan, Tom, Ruben en Bas gaan 's avonds laat op zoek naar de schuilplaats van de bende. Als ze de plek gevonden hebben, blijkt die helemaal vol met auto's te staan. Dan gaat de deur open en zitten ze als ratten in de val.


 • Aflevering: 26 (78)
Uitzenddatum: 25-11-2005
De laatste 24 uur heeft niemand meer iets van Tom, Ruben, Bas en Daan gehoord. Terwijl de meiden bezig zijn met de opnames van een videoclip, probeert Gerard, de vader van Daan, bij de politie erachter te komen waar de jongens kunnen zijn. Dan is ook Femke plots verdwenen. Robert en Peggy horen van de gemeente dat er hele andere plannen met de dansschool zijn en maken een afspraak met Marie-France. De onzekerheid over waar de jongens en Femke zijn neemt bij iedereen toe. Dan gaat de telefoon van Bo.
Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Afleveringen van Topstars - Seizoen 2