Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Cast van Kabouter Plop

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Cast van Kabouter Plop

LogoKabouterPlop.jpg
Kabouter Plop
Merchandise

CastWie is wie?


Kabouter Plop
Kabouter Plop is de eigenaar van de Melkherberg, een plaats waar kabouters graag bijeenkomen om een glaasje Plopmelk met een Plopkoek te eten. Plopmelk en Plopkoeken maken kan Plop als de beste. Plop draagt een rode muts met een hartje en roept heel vaak "Plopperdeplopperdeplop!".


Kabouter Klus
Klus is de handigste kabouter van het kabouterdorp. Tenminste, dat vind hij zelf. Klus neemt heel graag zijn vrienden beet, door grapjes met hen uit te halen. Klus is een beetje verliefd op Smal. Klus draagt een groene muts met lappen. Als Klus de Melkherberg binnenkomt, zegt hij "Hallokidoki!" en roept ook weleens "Klusserdeklusserdeklus!".


Kabouter Kwebbel
Kwebbel is een kaboutermeisje. Ze praat/kwebbelt heel erg graag. Vaak worden haar vrienden er helemaal gek van. Kwebbel draagt een roze muts met gele stipjes met bloemen. Als Kwebbel de Melkherberg binnenkomt, zegt ze "Daag daag daag daag daag!" en roept ook weleens "Kwebbeldekwebbeldekweb!".


Kabouter Lui
Lui is de postbode van het kabouterdorp. Eigenlijk heet hij Lucibert, maar omdat hij altijd zoveel slaapt, wordt hij kabouter Lui genoemd. Lui wordt overal moe van en dat zegt hij ook "ik word daar zo moe van...". Lui draagt een blauwe muts met een postduif. Als Lui de Melkherberg binnenkomt, zegt hij "Volk!" en roept ook weleens "Luierdelui!".


Kabouter Smul
Kabouter Smul is dol op snoepen en eten. Hij heeft altijd honger. Smul draagt een witte muts met een deegroller. Als Smul de Melkherberg binnenkomt, zegt hij "Hoipiepeloi!" en roept ook weleens "Smullerdesmul!".


Kabouter Smal
Kabouter Smal wil altijd op haar mooist uitzien. Ze heeft altijd een spiegeltje bij de hand om zich eventjes mooi te maken. Smal draagt een gele muts met een vlinder. Ze is ook dol op bloemen. Als Smal de Melkherberg binnenkomt, zegt ze "Haloetoedeloe" en roept ook weleens "Smallerdesmal!".

Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Cast van Kabouter Plop