Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » De MEGA Mindy Show

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

De MEGA Mindy Show

LogoMegaGroteMindyShowXL.jpg
Merchandise
Zie ook...

Het verhaal


In 'de MEGA Mindy show' maakt Mega Mindy kennis met de nieuwste uitvinding van Opa Fonkel: de 3D-machine! Met één druk op de knop tovert de 3D-machine alles wat je wil zien, maar het is echter heel belangrijk dat de machine niet in verkeerde handen terechtkomt.

Commissaris Migrain daarentegen heeft er veel zin in, want hij is de presentator van de show. Hij zal bovendien een verrassingsact brengen en wordt op de voet gevolgd door een cameraploeg. Hierdoor denkt hij al snel dat de show helemaal rond hem draait en noemt de show dan ook 'Migrain show.'

Maar wanneer plots de 3D-machine verdwijnt, heerst er grote chaos. Mega Mindy staat voor een bijzonder moeilijke strijd, want de boeven willen met de 3D-machine de wereld veroveren en de rijkste en machtigste mensen op aarde worden. Bovendien zijn de boeven veel sterker met de hulp van de 3D-machine. Onze superheldin zal haar uiterste best moeten doen om dit avontuur tot een goed einde te brengen.

Kortom een niet te missen spektakel met spetterende 3D-effecten, een betoverend ballet en natuurlijk bekende Mega Mindy-hits zoals 'Jij, jij Toby', 'Tijd voor Mega Mindy' en 'Ruim baan'.

Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » De MEGA Mindy Show