Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel

Logoshow2012.jpg
Het Huis Anubis en het
Geheim van de Verloren Ziel
Zie ook...
AfficheAnubisshow_2011.jpg
  • Eerste voorstelling: 16 december 2011 (Schouwburg Agnietenhof te Tiel)
  • Laatste voorstelling: 4 maart 2012 (Theater Orpheus te Apeldoorn)
  • Aantal voorstellingen: 57
  • Lengte: ca. 75 minuten


Het verhaal


In deze show worden je mooiste dromen waargemaakt, want voor de eerste keer in de geschiedenis zullen de Vijf van het Magische Zwaard en de Club van de Oude Wilg samen op het podium staan!

Zonder het van elkaar te weten worden de huidige èn voormalige bewoners bij elkaar geroepen in het bekendste huis van de lage landen: het Huis Anubis. Sterre, Marcel, Raphael, en Pim maar ook Amber, Appie en Fabian, krijgen de opdracht een ultiem mysterie te ontrafelen. Alleen wanneer ze samenwerken kunnen ze de opdracht tot een goed einde brengen! Maar daar hebben ze ook jullie hulp bij nodig!

Lukt het hen om deze moeilijke opdracht te volbrengen? Iedereen zal op zijn manier een steentje bijdragen. Wil je meelachen met de moppen van Marcel of de gekke uitspattingen van Amber en Appie? Op onderzoek met Sterre en Pim? Of liever wegdromen bij Fabian en Rafael?

Grijp dan nu je kans en kom kijken naar de nieuwste theatershow van het Huis Anubis. Een belevenis vol mysterie, avontuur, humor en natuurlijk de swingende Anubis hits. Een voorstelling die je als Anubis-fan zeker niet mag missen:

Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel