Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Mega Mindy

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Mega Mindy

LogoMegaMindy.jpg
Mega Mindy
Merchandise
  • Uitzendingen:
  • Oorspronkelijke taal: Nederlands
  • Duur aflevering: ca. 25 minuten
  • Doelgroep: 6-15 jaar


Inleiding


De serie volgt de avonturen van Mieke Fonkel en haar alterego Mega Mindy. Mieke is een onopvallend meisje waar niemand naar omkijkt. Mieke woont bij haar opa en oma. Oma Fonkel heeft een snoepwinkel en Opa Fonkel is een uitvinder. Mieke werkt op een klein politiebureau samen met Toby en Commissaris Migrain. Mieke is verliefd op Toby. Toby is echter verliefd op Mega Mindy.


Achtergrondverhaal
Mieke's ouders verdwenen toen ze nog een klein meisje was. Opa en Oma zijn altijd lief en goed geweest voor Mieke en ondanks dat ze haar ouders op jonge leeftijd verloor, heeft ze een fijne jeugd gehad.

Opa Fonkel is de maker van Mega Mindy. Opa is een fanatieke uitvinder, maar dat moet strikt geheim blijven. Hij heeft in het verleden namelijk een verbod gekregen om nog dingen uit te vinden (zie aflevering "De slaapverwekker").

Mieke mag daarom aan niemand vertellen dat zij Mega Mindy is, want als iemand daar zou achterkomen, zou haar Opa in grote problemen komen en dat zou het einde van Mega Mindy betekenen.

Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Mega Mindy