Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Olivia - ROX (personage)

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Olivia - ROX (personage)

LogoRox2.jpg
ROX
Merchandise
intro_olivia.jpg


Wie is Olivia?


Olivia is een prachtige verschijning. Het soort meisje dat bloedmooi is zonder dat ze het zelf beseft. Ze is bovendien heel intelligent. Olivia had het thuis niet zo breed en kreeg niet alles zomaar in de schoot geworpen. Zij heeft hard moeten werken en knokken om er te komen. Maar dankzij haar intelligentie is ze er steeds in geslaagd de juiste studiebeurzen te pakken te krijgen. Ze zit bij ROX omdat het haar roeping is. Ze kan geen onrecht verdragen en ze is eigenlijk ook wel dol op avontuur. Olivia is iets jonger dan Xavier, maar veel rijper en verstandiger. Olivia is belezen en heeft smaak wat muziek en eten betreft. Ze eet en leeft gezond omdat ze dat op de eerste plaats aangenamer vindt.

Olivia is de ‘acteur’ in het team. Ze switcht vlot van het ene naar een ander personage. Ze is specialist in vermommen. Ze is een kameleon die mensen makkelijk op een verkeerd been zet.

Onder haar op het eerste gezicht wat koele bolster zit een vrolijk meisje. Olivia laat die kant van haar karakter met plezier zien, als het past. Want eerst is er de plicht. Maar soms gaat Olivia te kort door de bocht. Ze heeft een plan en wil het doordrijven. Ze bedoelt het goed, maar vergeet te luisteren naar de anderen.

Olivia leeft voor haar werk bij ROX en daardoor heeft ze ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij de missies en tegenover de rest van het team. Ze kent de auto door en door en koestert hem als een geliefde. Ze heeft autoriteit zonder dat het opvalt en storend is.

Olivia heeft de andere teamleden nodig om de missies te doen slagen. Ze is niet sterk en dapper genoeg om te doen wat Xavier doet. En ze is niet handig genoeg om te kunnen wat Rick doet. Ze zal het team dan ook leiden zonder dat ze echt als leider overkomt.


Typische uitspraken

  • Nog niet beschikbaar


Foto's

declan4.jpg bombeton4.jpg
olivia1.jpg olivia2.jpg
Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Olivia - ROX (personage)