Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Personages van Zigby

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Personages van Zigby

LogoZigby.jpg
Zigby
Merchandise

Zigby

Zigby zit vol enthousiasme en slaagt er elke dag in om zich in problemen te werken. Hij zit vol ideën en elke dag komt hij wel met een nieuw idee op de proppen.


Zara

Zara is Zigby's jongere nicht. Ze is slim, maar wel nog klein, dus krijgt ze nog veel hulp van de anderen, vooral van Zigby.


McMeer

McMeer is een van Zigby's beste vrienden. Hij is nogal naïef en niet zo slim, wat nogal tot grappige situaties lijdt. Hij raakt regelmatig in de war, als hij geconfronteerd wordt met Zigby's enthousiasme en de voorzichtigheid van Berthie.


Bertie

Bertie is een parelhoen en één van Zigby's beste vrienden. Hij is een snelle denker maar omdat hij zo voorzichtig is twijfelt hij altijd voor hij overgaat tot actie.


Laurence

Laurence is de allerjongste van de groep. Hij is een leeuw dat werkt aan zijn gebrul. Hij is verlegen en kwetsbaar en is nogal vaak bij Zara. Maar omdat hij niet zo dapper is neemt Zara meestal de leiding.


Vicky

Vicky is een flamingo die het vreselijk vindt om vuil te worden. Ze vraagt vaak haar beste vriendin Celeen om te helpen met een make-over. Vicky haat ongedierte, wat nogal een probleem is in de jungle.


Clem

Clem is een kameleon die kan tevoorschijn komen wanneer hij wil. Clem denkt dat hij over bepaalde zaken alles weet en houdt ervan dat ook aan de anderen te tonen.


Wink, Tink en Stink

Deze ondeugende aapjes zijn niet Zigby's beste vrienden. Ze halen graag kattenkwaad uit en proberen telkens om Zigby's plannen in de war te sturen, maar dit doen ze enkel voor de lol.


Celien

Celeen is een nijlpaard dat je meestal kan vinden in de waterpoel met haar vriendin Vicky. Ze houdt van zingen en zou heel graag een ster zijn.


El

El de olifant is een grote vriend van Zigby. Ze houdt van grappen maken en verschijnt vaak net op het juiste moment. Ze komt soms met goede ideeën en is soms nuttig door haar lengte.

Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Personages van Zigby