Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Rick - ROX (personage)

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Rick - ROX (personage)

LogoRox2.jpg
ROX
Merchandise
intro_rick.jpg


Wie is Rick?


Rick is de jongste van het team. Hij is 17 jaar en uitgegroeid tot een computergenie in de ruimste zin van het woord. Hij heeft geen ouders meer en beschouwt het team als zijn enige familie. Computers hebben geen geheimen voor Rick, netwerken infiltreert hij zonder moeite. Satellietsystemen, GPS, analoge en digitale radio’s en beeldzenders doorgrondt hij als geen ander. Hij denkt als het ware in ‘bits and bytes’. Dat maakt hem af en toe wat wereldvreemd. Op school gaat het minder goed, ondanks zijn intrinsieke slimheid. Wat is de zin van leren, als je alles op het internet kunt terugvinden? Rick haat turnen, zwemmen, taal, geschiedenis, chemie en aardrijkskunde. Hij moet geregeld zeer creatief uit de hoek komen om weg te geraken van school en aan de slag te kunnen met het ROX-team.

Hij is nooit de initiatiefnemer in een missie. Maar wel de uitvoerder van de meest onmogelijke opdrachten. Hoe moeilijker zijn taak is des te liever hij het heeft. Een naald in een hooiberg zoeken is geen probleem. De juiste scanner en de juiste software op elkaar afstemmen en de naald is zo gevonden.

Door zijn vrolijk naïeve jeugdigheid haalt hij ook bij de auto de zotheid een beetje boven. Te pas en te onpas spelen de twee graag eens een spelletje vogelpik, golf of Tetris. Rick is niet blind voor vrouwelijk schoon, maar op dit moment weet hij nog niet goed wat ermee aan te vangen.

Op fysiek vlak is hij een kluns. Vechten is aan hem niet besteed. De beste aanval is vluchten. Fysiek kan hij niet op tegen Xavier. Maar hij is wel een stuk handiger en tovert in een handomdraai de meest alledaagse gebruiksvoorwerpen om tot een bruikbare tool. Rick rijdt op een aftandse bmx en leeft op hamburgers en aanverwante voedingsmiddelen.


Typische uitspraken

  • Nog niet beschikbaar


Foto's

slaapzacht5.jpg rick1.jpg
rick2.jpg rick3.jpg
Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Rick - ROX (personage)