Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Xavier - ROX (personage)

Hallokidoki beste bezoeker!
Groot nieuws! Binnenkort zal onze website in een nieuw jasje worden gestoken. De encyclopedie zal plaatsmaken voor een ander systeem met nóg meer informatie, afbeeldingen en filmpjes! Daarom zullen wij de huidige encyclopedie niet meer aanpassen.

We hopen je snel te begroeten op onze vernieuwde website!

Xavier - ROX (personage)

LogoRox2.jpg
ROX
Merchandise
intro_xavier.jpg


Wie is Xavier?


Xavier is een knappe atleet met een mooi gespierd lichaam. Er is geen sport die hij niet beheerst. En hij wil altijd winnen. Xavier bestuurt ROX. Hij heeft een haat-liefde verhouding met de prachtige wagen. Enerzijds geniet hij van de power van de blinkende bolide, anderzijds lacht hij eerder groen om de lichtjes spottende opmerkingen van de auto.

ROX kent namelijk het zwakke punt van Xavier: omdat studeren nergens voor nodig was (hij heeft rijke ouders en leeft nog steeds op hun kosten), is hij niet bepaald superintelligent. Laat staan belezen. In de krant bladert hij meteen door naar de sportpagina’s. Xavier is voortdurend op zoek naar kicks en die vindt hij in het werk voor ROX. Soms meer dan hem lief is.

Xavier rijgt de meisjes aan zijn vinger, maar is heimelijk verliefd op Olivia: helaas voor hem een klasse te hoog. Hij snapt echter niet waarom Olivia niet als een blok voor hem valt. Xavier is een ruwe bolster, maar met een klein hartje, zo blijkt heel af en toe. Xavier laat zich ook wel Xav noemen. Eén keer op dreef is Xavier een roekeloze ‘winnaar’. Hij doet eerst en denkt dan pas na. Xavier is de een beetje egoïstische maar zeer trouwe en betrouwbare “oudere broer” binnen het team. Als het er op aankomt kunnen de andere teamleden op hem rekenen.


Typische uitspraken

  • Nog niet beschikbaar


Foto's

monalisa4.jpg giftiggif6.jpg
xavier1.jpg xavier2.jpg
Je bent hier: Studio100fan.eu » Encyclopedie » Xavier - ROX (personage)