Holiday Park Haßloch krijgt nieuwe zone in 2017

Gisteren vond in Holiday Park Haßloch de jaarlijkse fandag van het park plaats. Tijdens het hoogtepunt van de fandag maakte het management van het park bekend dat in 2017 het park een compleet nieuwe zone krijgt met maar liefst 3 nieuwe attracties.

Tijdens de Holiday Park Fanday gisteren maakte de directie van het Duitse Plopsa-park bekend dat er volgend jaar een gloednieuwe zone in het park geopend zal worden. De zone zal door het leven gaan als de ‘Holiday Beach Club’, en zal volledig in het teken staan van de zomer en het strand. De zone zal 3 nieuwe attracties krijgen, een beachbar, een barbeque-punt en sanitaire voorzieningen.

holidaybeachclub_01

In de ‘Holiday Beach Club’ komt een jetski-attractie van Zierer, een draaimolen met boten van Metallbau Emmeln en een speeltuin. De zone zal gebouwd worden aan de rand (en gedeeltelijk op) de Holiday Park See, het meer waar dagelijks een waterskishow gegeven wordt. De wachtrijen van de attracties zullen gedeeltelijk overdekt worden en op het meer zullen golfbrekers geplaatst worden, zodat de attracties geen hinder ondervinden van de golven die gecreëerd worden door de waterskishow.

holidaybeachclub_04

De vaste Plopsa-ontwerper Piet De Koninck stond in voor het ontwerp van de zone. De opening van de ‘Holiday Beach Club’ staat gepland voor de zomer van 2017.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën