Wickie de Musical vaart uit naar Duitsland

Wickie de Musical, de jongste musicalcreatie van Studio 100 trok doorheen 2015 langs de Vlaamse en Nederlandse theaters. Binnenkort verlaat de musical het Nederlandse taalgebied, want vanaf september 2016 zal de musical te zien zijn in verschillende Duitse steden. 

In 2016 brengen Studio 100 Entertainment en Dreamcatcher Live Entertainment de jongste Studio 100 musical naar Duitsland. Wickie – Das Musical zal te zien zijn in verschillende Duitse steden, waaronder Berlijn, Dresden, Bremen en Frankfurt. De musical zal in première gaan op 24 september 2016 in het Tempodrom in Berlijn. Thomas Schwab zal de regie voor zijn rekening nemen.

Het verhaal en concept zullen grotendeels hetzelfde blijven als in de originele Vlaamse en Nederlandse versie. Enkele aanpassingen zullen gebeuren bij de liedjes, en de cast zal uitgebreider zijn in de Duitse versie.

Het verhaal

Vreselijke Sven is het beu om telkens het onderspit te moeten delven bij gevechten met de Vikings van Flaken. Hij beraamt een plan om Wickie te ontvoeren om zo losgeld te eisen. Sven wil de grootste Vikingschat in handen krijgen: twee heel bijzondere diamanten uit het godenbeeld dat op het dorpsplein van Flaken staat. Zal Sven’s snode plan slagen en lukt het hem de uiterst kostbare diamanten te bemachtigen? Of zullen Wickie, Halvar en de rest van de Vikings Sven weer te slim af zijn? Beleef dit spannende avontuur samen met het slimste Viking jongetje ter wereld in Wickie, de Musical.

Tickets en info

De officiële ticketverkoop van Wickie – Das Musical loopt via Eventim.de.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën