Opnames Ghost Rockers film afgerond

Gisteren zijn de opnames van de allereerste Ghost Rockers film ‘Ghost Rockers – Voor Altijd?’ afgerond. De film zal vanaf december in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen te zien zijn. Er waren iets meer dan 30 draaidagen nodig om de film op te nemen. Naast de vijf helden uit de reeks, zijn er ook rollen weggelegd voor Demi Matenahoru, Door Van Boeckel en Guido Spek.

Donderdag 4 augustus vond de allerlaatste opnamedag van de allereerste Ghost Rockers film ‘Ghost Rockers – Voor Altijd?’ plaats. Zo werden er o.a. opnames gemaakt met het Ghost Rockers busje. Naast Tinne Oltmans, Juan Gerlo, Wout Verstappen, Marie Verhulst en Elindo Avastia was ook de Nederlandse acteur Guido Spek aanwezig op de set.

laatste draaidag GR film

Het verhaal

Wanneer Jonas’ oma overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rockers ontdekken al snel dat ze behoren tot een puzzel van vijf stuks, de ‘Vijf Elementen’ en nóg belangrijker: dat net die voorwerpen er volgens de legende voor zorgen dat ze contact hebben met de Freebirds. Maar… er zijn kapers op de kust die de voorwerpen maar wat graag in hun bezit zouden krijgen om met de geesten van overledenen te kunnen praten. Het is dan ook alle hens aan dek voor de Ghost Rockers, want als ze de elementen verliezen, verliezen ze ook het contact met de Freebirds…en dat zou wel eens het einde van de Ghost Rockers kunnen betekenen…

‘Ghost Rockers – Voor Altijd’ zal vanaf 14 december te zien zijn in de Nederlandse bioscopen en vanaf 21 december in de Vlaamse cinemazalen.

Bekijk hier ook zeker ons verslag van de persdag van 9 juni 2016!Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën