Studio 100 en Red Kite presenteren Princess Emmy film

Tijdens de ‘American Film Market’ in Los Angeles hebben Studio 100 Film en Red Kite Animation ‘Princess Emmy – The Movie’ voorgesteld. De film staat gepland voor release in 2018 en is reeds aan 98 landen verkocht.

‘Princess Emmy – The Movie’ vertelt het verhaal van de bijzondere prinses Emmy. Zij bezit namelijk de gave om met paarden te praten. Zij leerde dit van haar over, over, overgrootmoeder. Maar in het leven ligt niets zomaar om op te rapen, dus trekt Emmy op avontuur om haar geschiedenis en haar gave te leren.

De film wordt geproduceerd door Studio 100, Studio 100 Media en Red Kite Animation. Studio 100 Film staat in voor de wereldwijde distributie van de film. De film wordt geregisseerd door Piet de Rycker en ondertussen is de film aan 98 landen verkocht.

Ken Anderson, CEO Red Kite Animation: “We zijn verheugd dat we mogen werken aan zo’n geliefd figuur als Emmy, en dat we mogen samenwerken met het succesvolste familie-entertainment bedrijf van Europa en met de getalenteerde Piet de Rycker.”

Patrick Elmendorff, CEO van Studio 100 Media: “Red Kite Animation is een Award-winnend productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van geanimeerde media voor kinderen. We zijn blij dat we mogen samenwerking met zo een gerenommeerd bedrijf voor onze Emmy film. We hebben een leuke tijd beleefd tijdens de ontwikkeling van de film en kijken uit naar de eigenlijke productie.”Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën