De Grote K3 Karaoke Wedstrijd bij Fun

Na het succes van de K3 Dance Battle vorig jaar, hebben Studio 100 en speelgoedketen Fun een nieuwe leuke K3-actie in het verschiet: De K3 Karaoke Wedstrijd. Battle samen met je beste vriend(inn)en in een Fun-winkel bij jou in de buurt, en misschien mogen jullie je eigen K3 single opnemen in de echte opnamestudio onder begeleiding van componist en producer Miguel Wiels. 

Vorig jaar werkten Studio 100 en speelgoedketen Fun samen voor de K3 Dance Battle. Na het succes van deze wedstrijd, hebben Studio 100 en Fun opnieuw de handen in elkaar geslagen. Dit jaar gaan ze opzoek naar de grootste zangtalenten in de K3 Karaoke Wedstrijd.

Ben je tussen 4 en 14 jaar oud en ken je 2 vriend(inn)en die ook een K3- en zangpassie hebben? Schrijf je dan samen met hen in voor de K3 Karaoke Wedstrijd en misschien sta jij binnenkort in de opnamestudio onder begeleiding van de enige echte Miguel Wiels om een K3 nummer op te nemen.

Wedstrijdverloop

1. Stuur ons een leuk filmpje waarin jij met jouw 2 vriendjes of vriendinnetjes het K3 nummer 10.000 luchtballonnen zingt.

2. Per winkel selecteert de Studio 100 jury de 10 leukste groepjes. Misschien wordt jouw groepje, in de door jou gekozen Fun winkel, uitgenodigd om een live karaoke optreden te brengen. Hierbij krijgen jullie hulp van de K3 zangcoach en twee K3 koorleden.

3. Het beste groepje per winkel gaat door naar de grote finale.

4. De grote finale vindt plaats op 12/11 om 14u in Fun Sint-Denijs-Westrem, in het bijzijn van niemand minder dan K3 en Miguel Wiels.

5. De winnaars van de grote finale mogen samen met Miguel Wiels een K3 nummer opnemen in de echte K3 zangstudio! Deze opname vindt plaats op woensdag 22/11.

6. Studio 100 TV maakt van het hele gebeuren een leuke sfeerreportage die zal uitgezonden worden op Studio 100 TV.

Waar en Wanneer?

Inschrijven voor ‘De Grote K3 Karaoke Wedstrijd’ is mogelijk t.e.m. 20 september via de officiële website van Fun.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën