Plopsaland bouwt vakantiepark in De Panne

Binnen enkele jaren kunnen de bezoekers van Plopsaland De Panne langs het park logeren in een prachtig vakantiehuisje, in thema van je favoriete Studio 100 figuur.

Plopsa maakte bekend dat de groep 10 hectare (ca. 20 voetbalvelden) grond naast het pretpark in de Panne gekocht heeft. Hier zullen in 3 fases 150 vakantiehuisje gebouwd worden, in thema van verschillende Studio 100 figuren. De huisjes zullen naar thema gegroepeerd worden, zodat er op het terrein verschillende dorpjes bestaan, zoals het ‘Wickie de Viking Dorp’.

“Als we echt mee willen zijn met de toppers in Europa, zoals Efteling en Phantasialand, dan moeten de mensen bij ons in de huisjes kunnen blijven slapen”, vertelt Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof. “We willen dus steeds meer de weg inslaan van verblijfsrecreatie.”

De eerste verblijven moeten tegen eind 2018 klaar zijn. Het complete project heeft een kostprijs van 30 miljoen euro. Op termijn wil Plopsa 40% van zijn inkomsten uit verblijfsaccommodatie halen (vakantiehuisjes + Plopsa Hotel).Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën