Plopsa breekt 2 records tijdens kerstvakantie

Afgelopen kerstvakantie was een doorslaand succes voor de Belgische Plopsa-Parken. Zo ontvingen Plopsaqua en Plopsa Indoor Hasselt een recordaantal bezoekers en ontvingen de Belgische parken tezamen 150.000 bezoekers over de vloer.  

Plopsa Indoor Hasselt, het eerste indoorpark van de Plopsa Group, ontving de afgelopen kerstvakantie maar liefst 11% meer bezoekers ten opzichte van de kerstvakantie vorig jaar. “Een absoluut record!”, zegt Patrik van Grootel, Parkmanager van Plopsa Indoor Hasselt. “Nooit eerder ontvingen we zoveel bezoekers tijdens de kerstvakantie.”

Het Limburgse indoorpark baadde in een gezellige kerstsfeer met aangepaste decoratie én de bezoekers konden genieten van de leuke kerstshow van Kabouter Klus.

Plopsaqua De Panne, het zwemparadijs gelegen aan Plopsaland De Panne, noteerde in zijn bezoekcijfers een stijging van 20% ten opzichte van de vorige kerstvakantie. “Het waren gezellig drukke dagen. Voor Plopsaqua was dit de drukste kerstvakantie sinds de opening!”, bevestigt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaqua, het mooie resultaat. “Gezien het grote succes van Plopsaqua in De Panne volgen er ongetwijfeld nog meer waterparken.”, legt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, verder uit. “Binnenkort kunnen we hierover concrete informatie kwijt.”

Ook Plopsaland De Panne presteerde, ondanks het gure winterweer, goed de afgelopen kerstvakantie. Tezamen kregen de Belgische Plopsa-parken 150.000 bezoekers over de vloer. Steve Van den Kerkhof is zeer tevreden met dit resultaat. “We zijn blij om te zien dat men ook in de winterperiode de weg naar de Plopsa-parken vindt. Dat is immers niet zo vanzelfsprekend.” Hij verklaart het suces als volgt: “Een aangepaste kerstprogrammatie met speciale animatie en decoratie valt duidelijk in de smaak. Naast Kabouter Klus in Plopsa Indoor Hasselt, vierden we Kerst met Ketnet in Plopsaland De Panne en investeerden we in duizenden kerstlichtjes, extra animatie en decoratie en een gratis schaatspiste. Bovendien kon men tijdens de kerstvakantie met een ticket voor de Samson & Gert Kerstshow nadien een bezoekje brengen aan Plopsaland De Panne of Plopsa Indoor Hasselt. Voor heel wat mensen is dit intussen een jaarlijkse traditie geworden. Tenslotte waren Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaqua voor het eerst geopend op kerst- en nieuwjaarsdag. Deze dagen waren een schot in de roos!”

Na de kerstvakantie sluit Plopsaland De Panne haar deuren voor de jaarlijkse winterwerken. Mayaland, de indoorzone van Plopsaland De Panne, en Plopsaqua blijven echter gedurende de winter open, alsook Plopsa Indoor Hasselt.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën