Ticketverkoop Alice in Wonderland groot succes

De ticketverkoop van de musical ‘Alice in Wonderland’ doet het uitstekend! Er zijn al ruim 95.000 tickets verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Het blijft feest bij K3! Na de succesvolle afsluiting van de eerste serie voorstellingen van de 3D musical ‘Alice in Wonderland’ in Antwerpen heeft K3 te horen gekregen dat hun album ‘Alice in Wonderland’ zowel in Nederland als in Vlaanderen goud behaalde! Ook de ticketverkoop voor de musical gaat goed: er zijn al ruim 95.000 tickets verkocht in Nederland en Vlaanderen.

K3: ‘Wij beleven met Alice een fantastisch avontuur. We genieten van elke voorstelling van deze bijzondere musical. Ongelooflijk fijn dat al zoveel mensen de voorstelling gezien hebben of nog gaan zien! Wij zijn vooral erg blij dat dit avontuur nog niet voorbij is en we verheugen ons erop voor onze fans in Den Haag te spelen!’

Het behalen van de gouden plaat voor de CD ‘Alice in Wonderland’ is voor K3 wederom een erkenning vanuit hun fans dat ze nog altijd razend populair zijn. Dit is tijdens de musical al te merken, waar veel kinderen de vrolijke ‘Alice in Wonderland’-liedjes luidkeels meezingen.

Na een poll op de website van K3 bleken de nummers van de CD ook goed in de smaak te vallen. De Top 3 is geworden:

  1. Geloof in jezelf
  2. Filmster
  3. Op de kermis


Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën