Jabaloe neemt je mee naar het Wilde Westen!

Jabaloe, de eerste westeren-reeks van Studio 100, zal vanaf 21 februari uitgezonden worden op vtmKzoom. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Maarten Schuermans, Walter Baele, Joyce Beullens, Danny Houtkooper, Peter Thyssen en Sven De Ridder.

Het programma speelt zich af in Jabaloe Town, een dorpje in het Wilde Westen, waar Moe Jabaloe (Walter Baele) een eigen saloon heeft. Haar zoon Joe (Maarten Schuermans) wil voor iedereen goed doen, maar dat loopt niet altijd af zoals hij zou willen. Cowgirl Bessy (Joyce Beullens) is de grootste fan van de heldendaden van Joe, maar kan ook niet zonder haar gitaar. Samen met haar gitaar maakt ze talloze liefdesliedjes, die ze maar al te graag in de saloon van Moe Jabaloe wil laten horen.

Sheriff Jack (Sven De Ridder) is de kleinste cowboy van het dorp, maar probeert groots uit de hoek te komen waardoor hij steeds verstrikt geraakt in zijn eigen woorden. Met zijn wit glitterpak is Twinkly (Danny Houtkooper) de opvallendste verschijning in Jabaloe Town. Twinkly verwijst voortdurend naar Vegas, tot groot ergernis van de anderen. Tenslotte woont ook Slampie (Peter Thyssen) in Jabaloe Town. Hij is zonder twijfel de domste inwoner van het dorpje, en is vaak het slachtoffer van dienst.

‘Jabaloe’ komt vanaf 21 februari 2011 elke dinsdag op vtmKzoom. De regie van de gloednieuwe reeks ligt in handen van Bart Van Leemputten, die eerder ook regisseur was voor ondermeer Samson & Gert.

[nggallery id=54 template=caption]Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën