Patrick Elmendorff verlaat Studio 100 Media

Patrick Elmendorff, Managing Director bij Studio 100 Media, heeft beslist om na 9 jaar zijn functie neer te leggen. Hij zal voor een korte periode worden opgevolgd door Hans Bourlon, tot er een nieuwe directeur voor het Duitse bedrijf aangesteld kan worden.

Patrick Elmendorff heeft beslist zijn mandaat bij Studio 100 Media als Managing Director op te zeggen. Elmendorff stond sinds de oprichting van Studio 100 Media aan het hoofd van het bedrijf, en bouwde het bedrijf op 9 jaar uit tot een wereldwijd begrip. Hij was internationaal het gezicht van Studio 100 Media en was één van de hoofdrolspelers in de succesvolle integratie van de E.M. Entertainment catalogus in Studio 100 Media.

Elmendorff zal voorlopig worden opgevolgd door Hans Bourlon, oprichter en gedelegeerd bestuurder van Studio 100, tot  Hans Ulrich Stoef van het pas overgenomen ‘m4e’  aangesteld kan worden als volwaardige opvolger van Elmendorff.

Hans Bourlon: “Patrick Elmendorff is een geweldige manager en we zijn hem dankbaar voor zijn harde werk en zijn verwezenlijkingen. Gedurende zijn 9 jaren bij het bedrijf heeft hij enorm bijgedragen tot de groei en bekendheid van Studio 100 Media in Duitsland en de internationale markt. We betreuren zijn beslissing om het bedrijf te verlaten en we danken hem voor zijn jarenlange toewijding. We wensen hem voor de toekomt alle geluk.”Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën