Plopsa verwent 10.000 abonnees tijdens exclusieve avondopening

Op zaterdag 8 juli 2017 opende Plopsaland De Panne ’s avonds haar deuren voor de exclusieve ‘Nacht van de Abonnees’. Tijdens deze succesvolle derde editie werden maar liefst 10.000 abonnees verwelkt in het park tijdens deze exclusieve avondopening. 

Drie jaar geleden werd de eerste Nacht van de Abonnees georganiseerd ter ere van de vijftiende verjaardag van Plopsaland De Panne. Deze avond was zo’n succes dat Plopsa besliste er een jaarlijkse traditie van te maken om de deuren van het park eenmaal per jaar ’s avonds te openen voor de abonnees.

De zwoele zomeravond ging van start met de steronthulling en spetterend optreden van Belle Perez. Vervolgens gaf het vrouwelijke dj-duo 2Empress het beste van zichzelf tijdens een daverende liveset waarbij ze alle abonnees meteen in feeststemming brachten. Ook de attracties waren geopend en op diverse locaties in het park kon men van verbluffende animatie genieten, waaronder de feestelijke Plopsa Parade die met alle figuren doorheen het park trok.

De avond werd afgesloten met een spetterend vuurwerk.

“We hebben het succes van Plopsa in eerste plaats te danken aan onze bezoekers.”, legt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, uit. “Onze 95.000 abonnees zijn onze trouwste fans. Daarom vinden we het belangrijk hen jaarlijks met een exclusief evenement te verwennen, waarbij zij de sterren van de avond zijn!”

 Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën