K3 komt voor het eerst naar Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden, het Nederlandse Plopsa-park, zet de herfstvakantie stevig in. Op maandag 17 oktober komen Hanne, Klaasje en Marthe van K3 een spetterend liveoptreden geven in het mooiste indoorpark van Nederland!

Nadat de meiden van K3 zes weken lang het beste van zichzelf hebben gegeven in de Belgische Plopsa-pretparken, zullen Hanne, Klaasje en Marthe op maandag 17 augustus afzakken naar Nederland voor een spetterend live-optreden in Plopsa Indoor Coevorden.

“We zijn er helemaal klaar voor om Plopsa Indoor Coevorden te veroveren met onze leukste hits!”, zeggen Hanne, Klaasje en Marthe. “Trek dus allemaal jullie kleurrijkste danskleding of regenboogjurk aan en kom mee zingen en dansen! Wij kijken er alvast naar uit!”

Naast het optreden van K3, gaat op maandag 17 oktober het Halloween programma van Plopsa Indoor Coevorden van start. Van 17 t.e.m. 30 oktober vieren Wickie de Viking en Halvar met alle bezoekers Halloween tijdens een leuke en spannende show!

De liveshows zijn inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier. Tickets kunnen gekocht worden via www.plopsaindoorcoevorden.nl. Een ticket geeft toegang tot meer dan vijfentwintig (indoor)attracties, het optreden van K3 én de halloweenshow met Wickie de Viking.

Opgelet: Op 15 & 16 oktober is Plopsa Indoor Coevorden reeds uitverkocht en dus niet meer toegankelijk voor het grote publiek.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën