K3 in nieuwe spectaculaire musical ‘Alice in Wonderland’

Na het enorme succes van de musicals ‘Doornroosje’, waarin K3 de goede feeën speelden en ‘De Drie Biggetjes’ met de meiden als drie schattige biggetjes, brengt Studio 100 in 2011 de splinternieuwe musical ‘Alice in Wonderland’.

De musical ‘Alice in Wonderland’ is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal en belooft een zeer bijzondere en spectaculaire voorstelling te worden! ‘Alice in Wonderland’ is vanaf 30 juli 2011 tot 28 augustus 2011 te zien in het World Forum Theater in Den Haag en beleeft op 31 juli om 19:00 uur haar Nederlandse première. In Vlaanderen is de musical vanaf 9 april 2011 te zien in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Korte inhoud

Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt.

De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld?

‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Gaan jullie met Karen, Kristel en Josje mee?

De musical belooft een unieke totaalbeleving te worden met een live-orkest en spectaculaire decors. Het verhaal van de musical wordt gebaseerd op het wereldberoemde, door Lewis Caroll geschreven, verhaal ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ (1865) en het vervolg ‘Achter de Spiegel en wat Alice daar aantrof’ (1871).

Creatives

Verhaal: Gert Verhulst/Hans Bourlon Muziek: Miguel Wiels/Alain Vande Putte/Peter Gillis Regie: Gert Verhulst Choreografie: Martin Michel Kostuumontwerp: Arno Bremers

Tickets bestellen

Voor de Nederlanders zijn tickets voor ‘Alice in Wonderland’ te bestellen vanaf maandag aanstaande, 15 november 2011, via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.), www.seetickets.nl of via www.alicedemusical.nl.

Voor de Vlamingen zijn tickets ook vanaf maandag aanstaande te bestellen via 070-344.555 of via www.alicedemusical.be.

Momenteel tourt K3 met hun succesvolle theatershow ‘K3 en de Wondermachine’ langs uitverkochte zalen. ‘K3 en de Wondermachine’ is nog tot en met 12 december te zien in Nederland en Vlaanderen.


Datum: vrijdag 12 november 2010 om 10:49
Bron: Persberichten Studio 100

Gepost in: K3, Musicals

DelenEr zijn 12 reacties op “K3 in nieuwe spectaculaire musical ‘Alice in Wonderland’”


Wij zijn naar deze show toegeweest met onze kinderen.
Conclusie is kort: jammer van je tijd en geld!
Ook velen in het publiek begrepen niets van het verhaal, laat staan de kinderen.
Gert is beter terecht samen met Samson dan achter de regietafel.
Voor het geld van 4 personen kan je beter 8 jaar lid zijn van de speeltuinvereniging: meer en langer plezier van je geld.

   1

ik ben woensdag 13/04 geweest en de show duurt iets meer dan 2 uur!

   1

ik ben woensdag 13/04/2011 geweest en de show duurt iets meer dan 2 uur!

   1

Ik vermoed dat de show toch snel een tweetal uur duurt.

   0

wij gaan morgen naar de show en ook ik zou graag weten hoelang de show duurt kwestie van treinuren te regelen.

   0

he ik ben geweest op 9 april om 19uur en ik vond het heel erg mooi
zelf zou ik heel graag mee doen met een show van k3 ik ben 10 jaar

hanne verhaeghe

   0

wilt u de kaader van mij 100 EURO

   0

Ik ben aan het zoeken hoe lang de musical duurt, want wij hebben de voorstelling van 19u en zouden graag met de trein komen. Indien de voorstelling te lang duurt missen we misschien de laatste trein… Kan iemand me verder helpen?

   0

Het perfecte paas geschenk voor men kleine zus :p

   0

hoi tof dat er een nieuwe musiale uit komt
mijn groote wens is om eens mee te spelen das mijn grote
droom dus als jullie nog een meisje nodig hebt ik ben 23 jaar
dadadadada

   0

geen jongeren nodig in deze productie…?

   0

Dat wordt maandag tickets bestelellen hier!

   0


Reactie toevoegen

Translate this page

Korting op Plopsa tickets en abonnementen

Cadeautip!


Op zoek naar een origineel cadeau? Bij Bookadoo kun je een persoonlijk vriendenboek maken van K3, Piet Piraat en Bobo. Leuk om te geven of te ontvangen!


© Studio100fan.eu 1997-2015