Philips geeft cadeautjes weg bij aankoop van de ‘K3 Sonicare’ tandenborstel

Sinds enkele weken ligt de ‘Philips Sonicare’ K3 tandenborstel in de winkel. De muzikale, elektrische tandenborstel maakt tandenpoetsen voor kinderen een echt plezier. Maar Philips doet meer, want bij de aankoop van de ‘Philips Sonicare’ K3 tandenborstel krijg je er voorlopig een gratis ‘K3 Spelletjesboek’ bovenop en maak je kans op tickets voor de gloednieuwe K3-show!

De ‘Philips Sonicare for kids K3 HX6311/K3‘ maakt tanden poetsen een stuk leuker. Deze elektrische tandenborstel is speciaal geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Met leuke muziekjes worden kinderen aangemoedigd om hun hele gebit goed te poetsen binnen 2 minuten: de aanbevolen poetstijd door tandartsen. Deze Sonicare heeft 2 kindvriendelijke poetsstanden: een lage modus voor jonge kinderen en een hoge modus voor oudere kinderen. Dankzij de verwisselbare K3-stickers kunnen kinderen de look van hun tandenborstel regelmatig veranderen.

9200000063613755

Wie t.e.m. 1 januari 2017 een ‘Philips Sonicare for kids K3 HX6311/K3’ tandenborstel koopt, legt Philips extra in de watten. Via een speciale actie krijgen de kopers van deze tandenborstel een gratis ‘K3 Spelletjesboek’ en maken ze kans op tickets voor de gloednieuwe K3-show.

Hoe verloopt de actie

Heel simpel. Als je tussen 24 oktober 2016 en 1 januari 2017  de ‘Philips Sonicare for kids K3 HX6311/K3’ tandenborstel hebt aangekocht, kun je surfen naar www.philips.nl/acties (of www.philips.be/acties) en op de K3-actie klikken. Hier moet je dan het formulier invullen en een foto / scan van je aankoopbewijs uploaden. Geef aan of je wilt deelnemen aan de win-actie voor K3 concertkaarten en geef antwoord op de prijsvraag. Na ontvangst van al deze gegevens, verstuurt Philips het spelletjesboek binnen de 8 weken. De winnaars van de tickets worden na de uiterste registratiedatum (17 januari 2017) geselecteerd en binnen de 4 weken (telefonisch) op de hoogte gebracht.

De ‘Philips Sonicare K3’ tandenborstel is te koop bij o.a. Bol.com!

Meer info over deze actie is hier te vinden.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

K3 Concerten in Nederland
Bestel via deze link en ontvang gratis een gesigneerde poster van K3*!

*Zolang de voorraad strekt
Speelgoed algemeen

Poll

Naar welke nieuwe Studio 100 productie kijk jij het meeste uit?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Zoeken in de Plopsabase:


Archief

Categorieën