Studio 100 TV doet enthousiast mee met de Buitenspeeldag!

Op woensdagnamiddag 19 april zal het in de woonkamer van veel gezinnen stil zijn,  want dan is het Buitenspeeldag. En ook Studio 100 TV doet weer mee! Tussen 13u en 17u zal Studio 100 TV, net als een heel pak andere kinderzenders, niet uitzenden. We hopen dat er zoveel mogelijk kinderen op dat moment buiten gaan spelen.

Met veel plezier doet Studio 100 TV ook dit jaar weer mee aan de Buitenspeeldag. Buiten spelen is immers gezond maar vooral heel plezant. En plezier dat staat bij Studio 100 TV voorop! Op de website van Studio 100 TV vind je allerhande leuke en verassende tips om je te amuseren tijdens de buitenspeeldag. Tijdens de hele paasvakantie deden Joyce en James leuke “moves van de dag” waarin kinderen zich ook naast de beeldbuis mee kunnen amuseren.

“Vriendschap en Avontuur zijn 2 van de kernwaarden waar Studio 100 TV voor staat. Waar kan je die nu beter toepassen dan tijdens de Buitenspeeldag?” zegt Sofie De Greef, Channel Manager van Studio 100 TV. “Met je vrienden op avontuur trekken in het bos of gewoon keiveel plezier beleven met onze superleuke buitentips! Het is voor ons dan ook een evidentie dat we dit jaar opnieuw partner zijn van dit mooie initiatief”.Delen

Reacties via Facebook

1 reactie op “Studio 100 TV doet enthousiast mee met de Buitenspeeldag!
  1. jan schreef:

    ik vind dat ook leuk als je dat ook vind plaats ook een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Speelgoed algemeen

Poll

Naar welke nieuwe Studio 100 productie kijk jij het meeste uit?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Zoeken in de Plopsabase:


Archief

Categorieën