Maak binnenkort een ritje op Heidi The Ride in Plopsaland

Er is goed nieuws rond de houten achtbaan ‘Heidi The Ride’ in Plopsaland De Panne. Het pretpark heeft van de provincie West-Vlaanderen de toestemming gekregen om de achtbaan vanaf het begin van de paasvakantie in gebruik te nemen. 

Zaterdag 1 april opent Plopsaland De Panne exclusief zijn deuren voor de klanten van telecom-provider Telenet voor de jaarlijkse Telenet-klantendag. Vanaf zondag 2 april is het park voor iedereen open, en wij kunnen jullie de perfecte reden geven om tijdens de paasvakantie een bezoekje te brengen aan het Plopsa-park.

Plopsaland De Panne heeft zopas van de West-Vlaamse deputatie de toestemming gekregen om de gloednieuwe houten achtbaan ‘Heidi The Ride’ in gebruik te nemen. De achtbaan had reeds in de zomer van 2016 moeten openen, maar door problemen met de nieuwe milieuvergunning van het park, moest Plopsa de achtbaan noodgedwongen dichthouden. Na een heleboel geluidsbeperkende maatregelen, heeft Plopsa nu dus de toestemming gekregen om de achtbaan in gebruik te nemen tijdens de dagperiode, meer bepaald tot 19 uur.Delen

Reacties via Facebook

1 reactie op “Maak binnenkort een ritje op Heidi The Ride in Plopsaland
  1. jan schreef:

    ja ik wil graag mee naar dat ritje kan ik mee of niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën