Presentatoren K3 Zoekt K3 bekend gemaakt

Dit najaar gaat Studio 100 samen met VTM en SBS6 opzoek naar de nieuwe K3. Al meer dan 6000 mensen schreven zich in voor de audities. Om het programma in goede banen te leiden, zijn er maar liefst 2 presentatoren in dienst genomen. Niemand minder dan Niels Destadsbader en Gerard Joling zullen het programma presenteren.

Gerard Joling is een bekende Nederlanse zanger en presentator. In het najaar van 2009 presenteerde hij samen met Koen Wauters ‘K2 Zoekt K3’, waarin gezocht werd naar een opvolger voor Kathleen. Ook nu is Gerard weer van de partij als mede-presentator van het programma.

Niels Destadsbader is een Vlaamse zanger, acteur en presentator, die bekend werd als Olivier in de Studio 100 reeks ‘Amika’. Van 2009 tot 2014 was Niels Wrapper op de jongerenzender Ketnet en presenteerde hij er enkele programma’s. In 2014 maakte hij de overstap naar VTM waar hij ‘Dansdate’ presenteerde en jurylid was in ‘Belgium’s Got Talent’. 

Gerard Joling:Het leuke van K3 zoekt K3 is dat de meiden die winnen meteen verzekerd zijn van een fantastische carrière met uitverkochte concerten, albums en films. Ik heb gezien hoe fantastisch dit voor Josje uit heeft gepakt dus ik kijk er erg naar uit om dit samen met mijn Belgische medepresentator Niels Destadsbader te presenteren.

Niels Destadsbader: “Ik ben heel enthousiast om bij VTM opnieuw zo’n grote entertainmentshow te mogen presenteren. Bovendien vind ik het een heel boeiende en unieke zoektocht. Het eerste festival dat ik als kind zelf meemaakte was Pennenzakkenrock en daar stond K3 op het podium. Toen al en nu nog steeds een fenomeen in Vlaanderen waar tal van kinderen mee opgegroeid zijn en waar bijgevolg ook ouders en grootouders het repertoire van kennen. Dat ik nu de host mag zijn van het programma dat hun opvolgsters zoekt, vind ik een hele eer. Ik ben razend benieuwd naar de kandidates en ben er zeker van dat ik niet de enige ben.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën