Halloween in de Plopsa-Parken

Halloween is in aantocht. De verschillende Plopsa-Parken hebben zopas bekend gemaakt welke evenementen en nocturnes er op het programma staan tijdens de Halloween-periode.

Plopsaland De Panne

Van 15 oktober t.e.m. 6 november wordt Plopsaland De Panne omgetoverd tot een griezelplek op kinderformaat. Het park pakt uit met tal van schrikwekkende halloweenspecials en -shows.

Op 15, 16, 22, 29 en 30 oktober en 5 en 6 november zullen Piet Piraat en Berend Brokkenpap (of Stien Struis) een spetterende Halloweenfeet bouwen in het Plopsa Theater tijdens een knotsgekke griezelshow.

Van 31 oktober t.e.m. 4 november neemt Ketnet het park over voor de ‘Ketnet Halloween Nocturnes’. Tijdens deze nocturnes staat er een meet & greet gepland met de helden van de Nachtwacht, staat er een knotsgekke Bumba show op het programma en als klap op de vuurpijl blijft het park samen met zijn attracties langer open. De nocturnes worden ’s avonds afgesloten met een optreden van de KetnetBand en een betoverend vuurwerk.

Opgelet! Op zaterdag 23 oktober is het park reeds uitverkocht en dus niet toegankelijk voor het grote publiek.

Plopsa Indoor Hasselt

Tijdens de herfstvakantie is het Limburgse indoorpark in een halloweenkleedje gestoken.

Naast de dagelijkse Bumbashow geeft Piet Piraat van 31 oktober t.e.m. 4 november dagelijks een spetterend optreden met zijn super spannende halloweenshow.

Opgelet! Op zaterdag 23 oktober is het park reeds uitverkocht en dus niet toegankelijk voor het grote publiek.

Plopsa Coo

Van zaterdag 29 oktober t.e.m. zondag 6 november viert Plopsa Coo voor de tweede maal Dinoween. Het Waalse Plopsapark is door de parkrangers in een vrolijk halloweenkleedje gestoken en het programma is aangevuld met de Dino Magic Shows én een heuse Dino Party! Maar er is een probleempje: heksen hebben de dino’s gevangen genomen. Het is aan de bezoekers om samen met de parkrangers de dino’s te vinden en te bevrijden.

Op zaterdag 29 oktober en 5 november is het park extra lang geopend én wordt de dag afgesloten met een leuke vuurshow aan de voet van de watervallen van Coo én een spetterend vuurwerkspektakel.

Opgelet! Op zaterdag 23 oktober is het park reeds uitverkocht en dus niet toegankelijk voor het grote publiek.

Plopsa Indoor Coevorden

Van 17 t.e.m. 30 oktober wordt Plopsa Indoor Coevorden in een schrikwekkend kleedje gestoken en pakt het park uit met griezelleuke randanimatie.

Op 17 oktober geeft K3 een spetterend optreden om de herfstvakantie op gang te trappen.

Gedurende de hele periode staat de spetterende Wickie de Viking Show op het programma én wordt er een heuse letterspeurtocht georganiseerd.

Opgelet! Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober is het park reeds uitverkocht en dus niet toegankelijk voor het grote publiek.

Holiday Park

Op 15, 22, 29 en 31 oktober wordt in Holiday Park ‘Rocking Halloween’ georganiseerd. Tijdens het grootste Halloween-event uit de regio wordt het Duitse Plopsapark getransformeerd tot een gekkenhuis boordevol zombies en psychopaten die bezoekers kunnen ontmoeten in drie huiveringwekkende scarezones. Daarnaast is het park op deze dagen extra lang open en wordt de dag afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow.

 


  • Datum: maandag 17 oktober 2016 om 19:37
  • Tekst: Studio100fan.eu - Beau
  • Bron: Persbericht Plopsa
  • Gepost in: Plopsa-parken

Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën