Tweede Maya de Bij film reeds aan 110 landen verkocht

Studio 100 Film, de Duitse dochteronderneming van Studio 100 gespecialiseerd in de wereldwijde verkoop van (animatie)films, heeft zopas bekend gemaakt dat de tweede Maya de Bij film reeds aan meer dan 110 landen verkocht is. 

Studio 100 Film heeft 2 nieuwe overeenkomsten gesloten rond de wereldwijde distributie van de tweede Maya de Bij film, die eind dit jaar klaar moet zijn. Maya The Bee 2: The Honey Games (de internationale titel van de film) is geproduceerd door Studio 100 Media in samenwerking met Studio B Animation en Flying Bark Productions en werd reeds aan 110 landen verkocht.

FILMAX heeft de bioscoop-, tv- en home-media rechten voor de CIS-landen (een verbond van voormalige Sovjet-landen) verkregen. Garsu Pasaulio Irasai zal de film dan weer verdelen in Litouwen, Letland en Estland.

Thorsten Wegener, director of business operations bij Studio 100 Film: “We zijn verheugd over deze nieuwe samenwerking met FILMAX en Garsu Pasaulio Irasai voor de bioscooprelease van de nieuwste film van onze populaire kleine bij. Maya’s tweede bioscoopavontuur zal in Rusland en de CIS-landen in de bioscoop verschijnen, evenals in de Baltische staten. We zijn ervan overtuigd dat families er mooie momenten met deze film zullen beleven.”

“Na de vele glimlachende kinderen en het bijhorende succes van de eerste Maya de Bij film, zijn we verheugd dat we deze hartverwarmende tweede film naar de Baltische staten kunnen brengen.”, merkt Gitana Jurone, de managing director van Garsu Pasaulio Irasai, nog op.

 Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën