Extra voorstellingen voor Spektakel-Musical 40-45

Studio 100 heeft zonet bekend gemaakt dat door de aanhoudende vraag naar tickets voor de Spektakel-Musical 40-45, het bedrijf beslist heeft om de musical opnieuw te verlengen met 2 extra speelweken. Vanaf nu kunnen er dus tickets besteld worden voor voorstellingen t.e.m. 23 december 2018. 

De ticketverkoop voor de Spektakel-Musical 40-45 verloopt aan een rotvaart: meer dan 170.000 tickets gingen reeds over de toonbank. Wegens de aanhoudende vraag naar tickets, heeft Studio 100 beslist om de musical opnieuw te verlengen. Vanaf nu kunnen er tickets besteld worden voor voorstellingen t.e.m. 23 december 2018.

Het verhaal

40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Grensverleggend op alle vlakken

Voor de Spektakel-Musical 40-45 kan Studio 100 rekenen om een indrukwekkende dubbele cast (de blauwe en groene) die afwisselend de voorstellingen zullen spelen.

                           Blauwe Cast                           Groene Cast
Louis               Jonas Van  Geel                     Jonas Van  Geel
Staf                 Jelle Cleymans                       Jelle Cleymans
Emiel              Peter Van de Velde                 Lucas Van den Eynde
Anna               Marleen Merckx                      Ann Tuts
Sarah             Clara Cleymans                       Nathalie Meskens
Leon               Jo De Meyere                          Herbert Flack

Maar niet alleen door de dubbele cast is deze productie grensverleggend: ook het technisch concept, inclusief rijdende tribunes, dat voor deze voorstelling werd bedacht is een absolute wereldprimeur. Speciaal voor 40-45 bouwt Studio 100 in Puurs een Pop-Up Theater om deze gigantische monsterproductie te kunnen huisvesten.

Tickets

Voor tickets en meer info verwijzen we u door naar de officiële website van de productie.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën