Ghost Rockers krijgen bioscoopfilm!

Zopas heeft Studio 100 de allereerste bioscoopfilm van de populaire ‘Ghost Rockers’ aangekondigd. Op 21 december 2016 zal ‘Ghost Rockers – Voor altijd’ verschijnen in de Vlaamse bioscopen. De opnames voor de film zullen op dinsdag 24 mei van start gaan! 

Het gaat de Ghost Rockers voor de wind. Na twee seizoenen (een derde is onderweg), een uitverkochte concertreeks in de ‘Zaal Petrol’ en een theatertour doorheen Vlaanderen, krijgen de vijf bevers nu ook hun allereerste film. De opnames zullen starten op dinsdag 24 mei, en zullen iets meer dan een maand duren.

De cast

Een Ghost Rockers film zou natuurlijk geen Ghost Rockers film zijn zonder onze favoriete bevers: Tinne Oltmans (Mila), Juan Gerlo (Jonas), Marie Verhulst (Charlie), Wout Verstappen (Alex) en Elindo Avastia (Jimmy) zullen het beste van zichzelf geven in hun allereerste bioscoopfilm.

Maar er zullen ook een paar kleppers van formaat hun opwachting maken in ‘Ghost Rockers – Voor altijd’. Door Van Boeckel (Loewie De Vos uit de musical De Drie Biggetjes), Demi Matenahoru (bekend van K3 Zoekt K3) en Guido Spek (bekend uit GTST) zullen een gastrol spelen in de film.

Het verhaal

Wanneer Jonas’ oma overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rocerks ontdekken al snel dat ze behoren tot een puzzel van vijf stuks, de ‘Vijf Elementen’ en nóg belangrijker: dat net die voorwerpen er volgens de legende voor zorgen dat ze contact hebben met de Freebirds. Maar… er zijn kapers op de kust die de voorwerpen maar wat graag in hun bezit zouden krijgen om met de geesten van overledenen te kunnen praten. Het is dan ook alle hens aan dek voor de Ghost Rockers, want als ze de elementen verliezen, verliezen ze ook het contact met de Freebirds…en dat zou wel eens het einde van de Ghost Rockers kunnen betekenen…

‘Ghost Rockers – Voor altijd’ wordt geregisseerd door Gert-Jan Booy en wordt in Vlaanderen verdeeld door Kinepolis Film Distribution en zal er vanaf 21 december 2016 te zien zijn. In Nederland wordt de film verdeeld door Independent Films en zal er vanaf midden december te zien zijn.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën