Heidi 3D en Jabaloe vanaf deze week beschikbaar in Wanagogo

Goed nieuws voor de fans van de vrolijke spring in ‘t veld Heidi én van de stoere cowboys uit Jabaloe Town! Vanaf deze week is de CGI-versie van de wereldberoemde animatiereeks Heidi én de grappige live-action reeks van Jabaloe ook te bekijken in Wanagogo. 

Wanagogo is het populaire digitale platform van Studio 100, waar kinderen tussen 0 en 12 jaar uren speel- en kijkplezier beleven in de wereld van Studio 100. K3, Ghost Rockers, Nachtwacht, ROX, … waren reeks te vinden in App, en vanaf deze week worden Heidi en Jabaloe aan de digitale Studio 100 wereld toegevoegd.

 

Heidi 3D

Het leven van het 5-jarige weesmeisje Heidi neemt een heel andere wending wanneer ze door haar tante naar de Zwitserse Alpen gebracht wordt, om daar bij haar grootvader te gaan wonen. Voor de pittige en levenslustige kleine meid gaat er een heel nieuwe wereld open. Heidi groeit op in de buitenlucht, dichtbij de natuur. Omringd door haar vrienden Peter en Clara ontdekt ze eerst de schoonheid van de Alpen en later ook het stadsleven in Frankfurt. Maar bovenal leert ze wat vriendschap, vertrouwen en gulheid zijn.

Jabaloe

In de Saloon van Moe Jabaloe spelen zich de leukste en dwaaste avonturen van het hele Wilde Westen af. Moe Jabaloe ziet er misschien wel uit als een stokoud en versleten omaatje, zelf vindt ze dat ze in de fleur van haar leven is. Ze heeft er geen moeite mee om haar zoon Joe allemaal klusjes toe te bedelen of de andere bewoners van Jabaloe Town de les te spellen.

Kijk vanaf vandaag naar Heidi 3D en Jabaloe in Wanagogo

Over Wanagogo

Wanagogo is het digitale platform van Studio 100 waaronder kinderen tussen 0-12 jaar uren aan Studio 100-content terugvinden. Via een abonnementsformule krijg je ongelimiteerde toegang tot een uitgebreid aanbod van series, musicals, films, specials, muziek, boeken en spelletjes van alle Studio 100 helden. Omdat kinderen alles willen bekijken waar en wanneer ze willen, is Wanagogo zowel op decoder als via de app beschikbaar in het Nederlands en het Frans. Kinderen kunnen downloaden wat ze willen. Speel, kijk & lees met of zonder internetverbinding. Wanagogo is volledig reclamevrij en heeft geen in-app aankopen. Met één abonnement krijg je volledige toegang tot Wanagogo voor 4 users. De app is beschikbaar op iOS en Android. Spelen je kinderen liever op een computer, dan is er ook nog de browser versie.

Neem zeker ook een kijkje op Wanagogo.com.Delen

Reacties via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën