Hans Anders en Studio 100 lanceren collectie kinderbrillen

Op 27 september lanceren Hans Anders en Studio 100 hun samen ontwikkelde exclusieve collectie kinderbrillen. Deze unieke samenwerking levert de Nederlandse kinderen veel bril plezier met Mega Mindy, Mega Toby, Piet Piraat en Het Huis Anubis.

De heldencollectie volgt met het heldere kleurgebruik en de eigentijdse vormgeving de laatste trends op het gebied van kinderoptiek, en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Voor alle jonge helden, piraten en avonturiers is er nu een stoere bril die scherp zicht biedt. De Studio 100 collectie is bij alle 250 Hans Anders winkels in Nederland verkrijgbaar.

Een bril voor ieder kind
In de door Hans Anders en Studio 100 ontwikkelde collectie kinderbrillen spelen Mega Mindy, Mega Toby, Het Huis Anubis en Piet Piraat de hoofdrol. Met deze helden op de neus is het voor kinderen nog leuker scherp zien. De collectie combineert de helden met heldere kleuren, een hippe vormgeving en een uitstekende kwaliteit. Zo is er een bril voor ieder kind dat elke dag met zijn of haar held avonturen wil beleven.

Hans Anders
Hans Anders Retail Group bv, gevestigd te Gorinchem, is sinds 1982 leverancier van kwaliteitsbrillen en hoortoestellen. Hans Anders, onderdeel van de groep, is marktleider op de Nederlandse optiekmarkt en heeft meer dan 500 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk en ruim 2000 medewerkers. Hans Anders Retail Group bezit de grootste slijperij van Europa. Ook Het Huis Opticiens maakt deel uit van de Hans Anders Retail Group.

Studio 100
Studio 100 is in 1996 opgericht door de makers van de populaire serie Samson & Gert. Sindsdien is het productiehuis uitgegroeid tot een media- en entertainmentbedrijf dat televisie produceert, en actief is in theater, bioscoop en de pretparkensector. Naast Samson & Gert brengt Studio 100 o.a. de populaire series Kabouter Plop, Mega Mindy, Piet piraat, Bumba, Het Huis Anubis en de bekende meidengroep K3. Erg bekend zijn ook de parken Plopsaland, Plopsa Indoor en Plopsa Coo in België. Afgelopen voorjaar is het eerste Indoor Park in Nederland geopend: Plopsa Coevorden.Delen

Reacties via Facebook

5 reacties op “Hans Anders en Studio 100 lanceren collectie kinderbrillen
 1. Leen schreef:

  Toen ik te weten kwam dat mijn dochter van 3,5jaar een bril moest dragen zag ik mezelf al in een helse strijd terecht komen om haar in de eerste plaats een bril aan te praten en hem ook op te houden, ik dacht ook dat wordt uuuuren in de winkel staan om 100 keer een ander montuurtje op te zetten en telkens te horen dat ze het niet mooi vindt… Ik was dan ook enorm opgelucht toen ik na wat opzoeken op internet dit artikel tegenkwam!! Ik weet dat ze meteen verkocht zal zijn als ze de mega Mindy bril ziet!

 2. NAdine schreef:

  Mijn zoontje 3,5 jaar heeft een piet piraat bril gekozen hij vond hem zo mooi dat hij heel verdrietig werd,toen we eerst zonder bril vertrekken moesten,mijn dochtertje van bijna 7 heeft natuurlijk voor de stoere mega mindy bril gekozen….en morgen mogen we naar de premiere van de film te gek zeg !!!!!

 3. jessica schreef:

  jammer

 4. jessica schreef:

  hoi
  ik hoef geen bril
  maar ik wil een bril
  van mega mindy dat vind ik de mooiste bril van heelle wereld echt mooi
  vind die bril maar ik vind het wel jammer ik ben 11 en ik hou van k3
  mega mindy en amika ik de bril echt heel mooi hans anders en
  studio 100

  xxxjessica

 5. mama Suus schreef:

  Mijn dochter vond t maar niks.. Ze moest een bril en das natuurlijk STOM!
  Maar uh.. @ hans anders bleken ze een Mega Mindy Bril te hebben:) Leuk leuk leuk!
  Ipv dat ze er nou van baalt is ze trots als een pauw. Donderdag al ophalen(Y)
  Thnx Studio 100;)

  mama Susanne & Charlotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Archief

Categorieën