Maandelijks archief: juli 2009

Mega Mindy-film is een schot in de roos

De allereerste film van Mega Mindy is een schot in de roos. Vijf weken na de release kwamen al meer dan 255.000 bezoekers naar ‘Het Geheim van Mega Mindy’ kijken in Vlaanderen en Nederland.

Plopsaland blijft groeien

Plopsaland De Panne blijft groeien. Naast het Plopsahotel en een grote feestzaal zal er ook een indoorspeeltuin gebouwd worden.’

Windmolen vervangt Panoramic in Plopsaland

De Panoramic, de 78 meter hoge uitkijktoren van Plopsaland De Panne gaat in september tegen de vlakte. In de plaats van deze attractie zal een kleinschalige windmolen komen.

Wijzigt de speeldata van de Mega Mindy show?

Op 23 juli maakten Free Souffriau en Miguel Wiels bekend dat ze hun tweede kindje verwachten. De planning van de Mega Mindy projecten zal worden aangepast.

Derde K mag warm onthaal verwachten

De strijd om het nieuwe lid van K3 te worden is volop aan de gang. Eens de wedstrijd beslist is, zullen Kristel en Karen er alles aan doen om het nieuwe K’tje zich thuis te laten voelen.

Free Souffriau en Miguel Wiels verwachten nieuwe spruit

Free Souffriau en Miguel Wiels verwachten samen hun tweede kindje. Dit hebben ze bekend gemaakt tijdens de Gentse Feesten.

Plopsaland schenkt 750 euro aan vzw Cunina

Vorig seizoen werd er in Plopsaland de Panne een wensput geopend ten voordele van vzw Cunina. Vandaag werd de opbrengst bekendgemaakt.

Archief

Categorieën