Maandelijks archief: augustus 2009

De Mega Mindy-plant

Meer dan 20 Belgische boomkwekerijen, hebben samen een nieuwe soort plant gekweekt. Het is de ‘Hydrangea Paniculata Mega Mindy’-plant. Free Souffriau neemt het meterschap op zich en zal binnenkort de plant dopen.

Studio 100 TV viert eerste verjaardag

Studio 100 TV, de zender achter Samson en Gert, Kabouter Plop en nog vele anderen, blaast morgen zijn eerste kaarsje uit. Vorig jaar op 1 september ging de nieuwe zender van start.

‘Ma masé’, nieuwe CD-single van K3

In oktober verschijnt er een nieuwe CD-single van K3. ‘Ma masé’ zal de eerste single zijn met het nieuwe K’tje.

‘K2 zoekt K3’ blijft het goed doen

De tweede aflevering van ‘K2 zoekt K3’ behaalde mooie kijkcijfers. Zowel in Nederland als in Vlaanderen was er een forse stijging in de kijkcijfers.

13 nominaties voor Daens bij Vlaamse musicalprijzen 2009

Binnenkort worden de Vlaamse musicalprijzen terug uitgereikt. De absolute topfavoriet is de musical Daens. De musical is in 13 categorieën genomineerd, waaronder de prijs voor ‘Beste musical’.

Karen van K3 is zwanger

Karen Damen, de rosse van K3 is zwanger. Gisterenavond werden er al geruchten verspreid en vandaag werd het nieuws bevestigd door Karen en Antony van der Wee.

‘K2 zoekt K3’ behaalt goede kijkcijfers

De talentenjacht ‘K2 zoekt K3’ is goed van start gegaan. In België en Nederland was het één van de best bekeken programma’s van de avond.

Archief

Categorieën