Maandelijks archief: september 2009

De Post en Studio 100 sloegen de handen in elkaar

Studio 100 en De Post sloegen de handen in elkaar. Weldra zal iedereen postzegels van Mega Mindy op hun brieven kunnen kleven. Er staat ondertussen ook al een reeks met Samson en Gert in de wacht.

Studio 100 scoort in het buitenland

Na de lancering van Het Huis Anubis in het buitenland, is het binnenkort de beurt aan Amika. Ook andere Studio 100-programma’s, zoals Bumba en Big & Small, doen het uitstekend buiten onze landsgrenzen.

Daens, grote winnaar van Vlaamse Musicalprijzen

De musical Daens is maandagavond de grote winnaar van de Vlaamse Musicalprijzen 2009 geworden met maar liefst acht prijzen. De verkiezing vond plaats in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Finalisten ‘K2 zoekt K3’ bekend

Zaterdag zullen we eindelijk weten wie er naast Karen en Kristel op het podium zal staan. Anne moest net voor de finale het landgoed van ‘K2 zoekt K3’ verlaten.

Het allerlaatste seizoen van ‘Het Huis’ Anubis?

Maandag gaat alweer een nieuw seizoen van het populaire Nickelodeon-programma Het Huis Anubis van start. Hoewel Studio 100 formeel nog geen nieuws naar buiten heeft gebracht over de toekomst van het programma, zijn er heel wat indicaties dat het aankomende, nieuwe seizoen wel eens het allerlaatste zou kunnen zijn…

Koen Wauters krijgt gezelschap op finale van ‘K2 zoekt K3’

Tijdens de finale van ‘K2 zoekt K3’ zal Koen Wauters het gezelschap krijgen van Gerard Joling. Ze zullen samen de finaleshow presenteren die live vanuit de VTM-studio in Vilvoorde zal worden uitgezonden op SBS6 en VTM.

Alweer extra voorstellingen voor K3-show

Op 3 oktober zullen we pas weten wie het nieuwe K3’tje wordt, maar de verkoop voor de gloednieuwe show verloopt op volle toeren. Er zijn namelijk extra shows toegevoegd in Antwerpen, Hasselt en Oostende.

Archief

Categorieën