Maandelijks archief: oktober 2009

Studio 100-afdeling verhuist naar Nederland

Volgend jaar verhuist de Nederlandse Sales en Marketing-afdeling van Studio 100 Benelux van Hilversum naar Breda. Er zullen 15 mensen tewerkgesteld kunnen worden.

Goud en nieuwe CD voor Amika

Dit weekend werd de eerste full-CD van Amika voorgesteld in aanwezigheid van Moora vander Veken en Niels Destadsbader. De voorstelling gebeurde in de manège in Kapellen, waar ook de opnames van de televisieserie plaatsvinden.

Platina voor K3 in Nederland!

In een anderhalve week gingen er meer dan 20.000 exemplaren van MaMaSé over de toonbank in Nederland. Dit is goed voor een platina single. Over een maand verschijnt ook de nieuwe full-CD van K3.

De jaarlijkse Grote Sinterklaasshow

Op 21 en 22 november is het opnieuw zover. Dan vindt in het Antwerpse Sportpaleis ‘De Grote Sinterklaasshow’ plaats. Ook deze keer zijn heel wat Studio 100-figuren van de partij.

‘Anubis: The Ride’ verkozen tot beste attractie Benelux

De nieuwe launchcoaster ‘Anubis: The Ride’ in Plopsaland De Panne werd door Rides.nl verkozen tot de beste Nieuwe Attractie van het jaar in de Benelux. Daarnaast mag het pretpark zichzelf ook het Meest Vernieuwende Park van 2009 in de Benelux noemen.

Tweede seizoen van Amika gaat binnenkort van start

Binnenkort gaat het tweede seizoen van Amika van start. Naast de herhaling van de spannende ontknoping van het eerste seizoen, kunnen jullie eerst nog genieten van de Amika-special ‘Dagdromen’.

Oproep Samson en Gert kerstshow is een groot succes

Begin deze maand lanceerde Studio 100 een oproep aan de 8- tot 12-jarigen om mee te spelen in de Samson en Gert kerstshow. De reactie bleef niet uit, want meer dan 3.000 kinderen schreven zich hiervoor in!

Archief

Categorieën