Maandelijks archief: november 2009

Goud voor Mega Mindy!

Mega Mindy alias Free Souffriau heeft in Breda een gouden plaat gekregen voor de nieuwe CD ‘Tijd voor Mega Mindy’.

K3 blijft alle records breken!

De meidengroep K3 blijft alle records breken. Na de vlotte ticketverkoop van hun jongste show, verloopt nu ook de verkoop van hun nieuwste album en gelijknamige cd-single MaMaSé! als een trein.

Mega Mindy spreekt voortaan ook Italiaans

Mega Mindy maakte gisteren haar intrede op de Italiaanse televisiezender DeaKids. Het is de eerste keer dat Mega Mindy op de televisie komt in een land buiten de Benelux.

Het Huis Anubis met nieuwe theatershow

Sinds deze week is de theatershow van Het Huis Anubis in première gegaan. In januari 2010 speelt de show ‘De legende van het Spooktheater’ in Oostende en in Antwerpen. In Nederland worden er tientallen voorstellingen gegeven op verschillende locaties.

De Sint ontmoet alle Studio 100-figuren!

Dit weekend ontmoet Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten alle Studio 100-figuren tijdens de Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis te Antwerpen.

Binnenkort K3-special!

Binnenkort komt er een tv-special van K3 op de buis. In de special volgt men de meidengroep sinds de komst van Josje tot nu.

Het Huis Anubis verkocht aan Mexicaanse zender

De Mexicaanse zender Once TV México heeft het Studio 100-programma Het Huis Anubis gekocht. Het programma zal er vanaf maandag 23 november uitgezonden worden.

Archief

Categorieën