Maandelijks archief: december 2009

Gouden status voor Anubis-film

Amper 1 week na de release van de tweede bioscoopfilm van Het Huis Anubis heeft de film de gouden status bereikt in Nederland.

Triple platina voor K3 in Nederland

MaMaSé! – de nieuwe CD van K3 – is ondertussen al 175.000 keer over de toonbank gegaan in Nederland, wat goed is voor triple platina.

Kabouter Plop-paasspecial

Nadat er bekend werd gemaakt dat er een Mega Toby-special verschijnt, zal er in maart ook een Kabouter Plop-paasspecial verschijnen.

De jaarlijkse Samson & Gert Kerstshow

Naar jaarlijkse gewoonte zullen duizenden kinderen tijdens de kerstvakantie naar de Elisabethzaal in Antwerpen afzakken om de nieuwe Samson & Gert Kerstshow te bezichtigen.

Tweede Anubis-film in première

Vrijdagavond vond in de Metropolis te Antwerpen de première van de nieuwe ‘Het Huis Anubis’-film plaats. In aanwezigheid van de acteurs konden enkele honderden fans genieten van ‘Anubis en de wraak van Arghus’.

‘Plop en de Kabouterbaby’ neemt goede start!

‘Plop en de Kabouterbaby’ is woensdag in première gegaan en was bij de namiddagvertoning de meest bezochte kinderfilm van het ogenblik.

Mega Toby special

Het succes van Mega Toby is ook Studio 100 niet ontgaan. Binnenkort krijgt hij namelijk de hoofdrol in een tv-special waarin hij agent Mieke zal moeten bevrijden uit de handen van boeven.

Archief

Categorieën