Maandelijks archief: mei 2010

Kabouter Plop scoort een WK-hit

De fans van Kabouter Plop, die ook nog liefhebbers van voetbal zijn, kunnen hun hartje ophalen de komende tijd. De populaire kabouter scoort samen met zijn vrienden Kwebbel, Klus en Lui een grote WK-hit met hun ‘Voetbaldans’.

Nieuwe Plopsa special op komst

Gisteren waren er opnames voor nieuwe clips van enkele Studio 100 artiesten in een Plopsa-park. Het zou gaan om clips die uitgezonden zullen worden in een Plopsa special.

Louis Talpe wint ‘Sterren op de Dansvloer’

Louis Talpe, bij Studio 100 fans beter bekend als agent Toby uit Mega Mindy, heeft samen met zijn danspartner Leila de danswedstrijd ‘Sterren op de Dansvloer’ gewonnen.

Nieuwe website: Maja de Bij

Wie kent er niet de vrolijke avonturen van Maja de Bij? Sinds vandaag staat de gloednieuwe website online.

Tweede Mega Mindy film in de maak!

Na het grote succes van de eerste film “Het geheim van Mega Mindy”, kon een tweede film natuurlijk niet uitblijven. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe kaskraker van Mega Mindy

Figuranten gezocht voor K3 sitcom

Studio 100 is op zoek naar mensen die willen figureren in de technische repetities van de nieuwe K3 sitcom. De opnames vinden plaats op vrijdag 4 juni 2010.

Allereerste live optreden Het Huis Anubis cast!

De cast van de superpopulaire televisieserie ‘Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard’ zal een optreden verzorgen tijdens het jaarlijkse Studio 100 Zomerfestival.

Archief

Categorieën