Maandelijks archief: juni 2011

‘House of Anubis’ krijgt een tweede seizoen

Nickelodeon USA heeft een tweede seizoen van House of Anubis besteld bij Studio 100. Dat laat de populaire Amerikaanse site ‘Entertainment Weekly’ laten weten. De nieuwe afleveringen zouden volgens de website begin 2012 uitgezonden worden in Amerika.

Samson krijgt ‘prominente plaats’ in gemeentehuis Asse

Samson, de populairste hond van Vlaanderen, krijgt een prominente plaats in het gemeentehuis van Asse.

Nieuwe show ‘Het Huis Anubis’ wordt spannender dan ooit!

De nieuwe theatershow van Studio 100, ‘Het Huis Anubis en het Geheim van de Verloren Ziel’, wordt spectaculairder dan ooit!

Met de bus naar Plopsa Indoor Coevorden

Vanaf 10 juli is Plopsa Indoor Coevorden vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Er zal vanaf die dag een pendelbus rijden die aansluit op het treinverkeer.

Figuranten gezocht voor Galaxy Park!

Studio 100 is op zoek naar zowel volwassenen als kinderen voor opnames van de serie Galaxy Park, die dit najaar verwacht wordt op Ketnet.

Wii-game voorgesteld in Nederland tijdens Zomerfestival!

Afgelopen weekend was het feest in Ahoy Rotterdam! Niet alleen vond er de tiende editie van het Studio 100 Zomerfestival plaats, maar werd ook het allereerste Studio 100 Wii-spel voorgesteld in Nederland.

Opnieuw geslaagde editie van het Studio 100 Zomerfestival

Afgelopen weekend werd voor de tiende keer het Studio 100 Zomerfestival georganiseerd. Alle Studio 100-artiesten waren ook dit jaar van de partij om er samen een geslaagd feestje van te maken.

Archief

Categorieën