Maandelijks archief: april 2012

Plopsa zit samen met Centrum voor Gelijkheid van Kansen

Naar aanleiding van de problematiek van het gehandicaptenbeleid heeft de directie van de Plopsa-groep samen gezeten met het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en een afgevaardigde van Toerisme Vlaanderen.

Verlengd weekend bij vtmKzoom

Op dinsdag 1 mei 2012 hoeven de Vlaamse kids naar goede gewoonte niet naar school waardoor ook maandag voor velen van hen een dagje thuis betekent. 2 dagen extra dus, om te genieten van héél wat leuke programma’s bij vtmKzoom.

Moederdagactie 2012: gratis Plopsa-tickets bij Dag Allemaal

Over 2 weken zit er bij Dag Allemaal een leuk cadeautje voor alle mama’s van Vlaanderen, nl. 5 gratis Plopsa-tickets naar keuze t.w.v. 113,90 euro.

Studio 100 is op zoek naar engelen voor K3-project

Wil jij figureren als engel bij Studio 100? Schrijf je dan snel in voor een nieuw K3-project.

Extra voorstelling Musical Robin Hood in Oostende

Wegens groot succes is er een extra voorstelling gepland van de musical Robin Hood. Deze zal doorgaan op maandag 28 mei 2012 (Pinkstermaandag) in het Kursaal Oostende.

Florrie’s dragons make their way to KI.KA

Studio 100 Media have signed a license deal with children’s channel KI.KA. The German broadcaster has acquired the pre-school series Florrie’s Dragons (52 x 10 mins).

Derde seizoen op komst House of Anubis

Nickelodeon US en Studio 100 hebben hun plannen aangekondigd voor de productie van een derde seizoen van de succesvole live-actionreeks ‘House of Anubis’.

Archief

Categorieën