Maandelijks archief: mei 2013

K3 komt naar Foute Party van Q-music

K3 zal dit jaar optreden op de Foute Party van Q-music.

Nieuwe zomerhit van K3 komt eraan!

De zomer komt eraan. Dit betekent dat er ook een nieuwe single van K3 zal verschijnen! De nieuwe zomerhit van K3 komt eraan. De single zal ‘Eya Hoya!’ heten. Een releasedatum is nog niet bekend, maar wij zijn alvast héél erg benieuwd!

Nieuw seizoen en televisiespecial van Hotel 13!

Leuk nieuws over Hotel 13! Nickelodeon Duitsland heeft aangekondigd dat er een nieuw seizoen en een televisiespecial komt.

House of Anubis keert terug met special

Eind april werd het derde seizoen van House of Anubis in de Verenigde Staten uitgezonden. Intussen wordt er druk gespeculeerd over een eventueel vervolg van het 3de seizoen. En een vervolg komt er, in de vorm van een 90 minuten durende super spannende special.

Amerika wil Air Force One niet aan Plopsa verkopen

Plopsa bood $50.000 voor Air Force One, het voormalige vliegtuig van de Amerikaanse president, dat sinds 15 mei 2013 te koop aangeboden werd op de veilingsite van het Amerikaans Federaal Agentschap. Tot zijn verrassing stelt Plopsa vast dat de veiling vroegtijdig gesloten werd en dat de voorwaarden veranderd zijn.

Kom dit jaar naar het Studio 100 Zomerfestival!

Kijken jullie ook uit naar een warme, zinderende zomer en een gloednieuw Studio 100 Zomerfestival? Ook dit jaar pakt Studio 100 weer uit met een knallende en zomerse show met alle favoriete Studio 100 karakters.

Bzzzz…. Nieuwe avonturen van Maya!

Vind jij ook dat de zomer wel erg lang op zich laat wachten? Maya zorgt ervoor dat je je niet hoeft te vervelen tijdens regenachtige dagen!

Archief

Categorieën