Maandelijks archief: november 2013

Dobbelstenen rollen door het Sportpaleis tijdens Sintshow!

Studio 100 kiest ook voor deze editie van de Grote Sinterklaasshow voor een groot familiespektakel met zowat alle figuren van het productiehuis én met de prinsessen van het aankomende programma Prinsessia als verrassingsact.

Tegen de Sterren op gaat live!

Na 3 seizoenen op televisie en een gloednieuw 4e seizoen in de maak, zijn de helden van het VTM-programma ‘Tegen De Sterren Op’ helemaal klaar voor een denderende live-show: “Tegen de Sterren op Live” in de Lotto Arena te Antwerpen.

Eigen bad & beauty collectie van K3!

Binnenkort is het Sinterklaas en ook de eindejaarsfeesten komen dichterbij! Misschien is de K3 bad & beauty collectie wel een leuke cadeautip!

Studio 100 reeksen op shortlist Kidscreen Awards

Kidscreen is het belangrijkste internationale vakblad voor de wereld van het kinder- en jeugdentertainment. De shortlist van de prestigieuze Kidscreen Awards werd onlangs bekend gemaakt.

K3 stelt nieuwe CD en feestcollectie voor

Woensdagnamiddag stelde meidengroep K3 hun nieuwste CD voor in discotheek Carré in Willebroek. Het album kreeg de naam Loko Le, naar het gelijknamige titellied van aankomende film K3 Dierenhotel. K3 lanceerde vandaag, in samenwerking met JBC, een eigen ontworpen feestcollectie voor meisjes.

Dans én zing je mee met de Maya Dans?

Maya de Bij heeft een aanSTEKELIJK nieuw lied én dans: de Maya Dans!

Ontmoet Studio 100 figuren op de expo ‘Lang leve de TV’

In Gent loopt momenteel de tentoonstelling ‘Lang leve de TV’ waar je heel wat decors kunt bewonderen uit de 60-jarige geschiedenis van de Vlaamse televisie.

Archief

Categorieën