Maandelijks archief: april 2014

‘K3 kan het!’ nieuw op Studio 100 TV

‘K3 kan het!’ is vanaf nu zaterdag te zien op Studio 100 TV.

Moederdagactie 2014: gratis Plopsa-tickets bij Dag Allemaal

Volgende week zit er bij Dag Allemaal een leuk cadeautje voor alle mama’s van Vlaanderen, nl. 3 gratis Plopsa-tickets naar keuze t.w.v. 77,25 euro.

Engelstalige cast Musical 14-18 bekend

Op 15 juni zal er in de Nekkerhal te Mechelen een Engelstalige voorstelling gespeeld worden van de spektakel-musical 14-18. De cast wordt in deze voorstelling deels vervangen door acteurs uit Engeland. De casting is al een tijdje achter de rug en Studio 100 maakte zopas de namen bekend.

Dit najaar nieuwe fictiereeks: Ghost Rockers

Binnenkort start Studio 100 met de opnames van een nieuwe fictiereeks: Ghost Rockers. Het zal de opvolger van het populaire Galaxy Park worden.

Spektakel-musical 14-18: Een ongezien spektakel

Studio 100 brengt met 14-18 een nog niet gezien spektakel van eigen bodem. Alle emoties zitten in perfecte verhouding tot elkaar in deze voorstelling verweven. Spektakel alom, maar ook de kleine, menselijke kantjes worden niet vergeten.

Plopsa bouwt Plopsaqua

Al sinds eind september vind je naast Plopsaland de Panne een grote bouwwerf. Daar bouwt Plopsa momenteel hun eerste waterpark: Plopsaqua.

Succesvolle paasvakantie voor Plopsaland en Plopsa Coo!

Plopsaland De Panne en Plopsa Coo blikken tevreden terug op de paasvakantie. Dankzij het mooie weer mochten beiden parken veel bezoekers verwelkomen.

Archief

Categorieën