Maandelijks archief: juni 2014

Ketnet en Studio 100 presenteren Junior Musical!

Vanaf vandaag is op Ketnet de videoclip van ‘Kadanza’ te bekijken, het themalied van Junior Musical – Kadanza gezongen door Charlotte Leysen. Met Junior Musical slaan Ketnet en Studio 100 de handen in elkaar voor een ambitieuze samenwerking, een musical opgebouwd rond bekende liedjes uit de tienjarige geschiedenis van Junior Songfestival.

Plopsaqua doet eerste tests!

Vandaag testen Miss België 2014 Laurence Langen en ontwerper Peter Teichman het golfslagbad en de wildwaterbaan van Plopsaqua. De werken schieten goed op: het waterpark opent 2 weken vroeger dan gepland.

Nieuw in de winkel: Maya Partydrink

Vanaf 1 juli kun je Maya Partydrink kopen bij supermarktketen Colruyt in België.

Maya en Florrie’s Dragon binnenkort op MiniMini+ Polen

Studio 100 Media heeft een deal gesloten met het Poolse ITI NEOVISION S.A. . Het bedrijf achter de betaalzender MiniMini+ krijgt voor een periode van 3 jaar de exclusieve betaal-tv rechten van Maya De Bij 3D en Florrie’s Dragons.

Spaar voor voorleesboekjes van Maya en Wickie!

Van 22 juni t/m 9 augustus 2014 kun je bij supermarktketen EMTÉ sparen voor voorleesboekjes van Maya de Bij en Wickie de Viking. In totaal zijn er 12 voorleesboekjes, 6 van Maya en 6 van Wickie.

‘Zwaaien’ van Samson & Gert nu op iTunes!

Het nieuwe lied ‘Zwaaien’ van Samson & Gert’ kun je vanaf nu downloaden op iTunes.

Studio 100 en Diaz Sunprotection slaan handen in elkaar

Diaz Sunprotection, gespecialiseerd in binnenzonwering, raamdecoratie en gordijnstoffen, is een samenwerking gestart met Studio 100.

Archief

Categorieën